Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Az analizis azert nem "a" matek, es - szvsz - a programozas sokkal inkabb diszkret matek (alap- es fejtagitonak absztrakt algebra, de aztan szamelmelet (foleg moduloosztalyok), kombinatorika, grafelmelet, stb) kene inkabb hangsulyt kapjon.
Mondjuk en anno a jate-n mat.kus szakos voltam, csak kesobb kezdtem a progmatot hozza, igy fel voltam mentve ilyenekbol. De azt lattam, hogy pl. elso ev vegen a disz.mat utolso tetelet - hogy a permutaciok mint halmazon vegzett muveletek csoportot alkotnak - igen nagy %-ban meg se probaltak megerteni vagy megtanulni, ha veletlenul kijonne akkor is masodjara csak kisebbet huznak alapon.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest