Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
kzsoltk
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék megtanulni webes (böngészőben futó) szoftvereket fejleszteni. Teljesen új vagyok ezen a területen azaz semmilyen előképzettségem nincs. Szoftverértékesítő voltam, azaz csak beszéltem arról, amiről semminem tudok. Egy programozó ismerősöm felvázolta hogyan is kellene elkezdenem, azaz mivel kéne kezdeni a tanulás hosszú folyamatát. Eszerint sorrendben HTML (XHTML, HTML5), CSS, PHP, MySQL.
Tényleg komolyan érdekel a téma, ezért egy jó iskolában, tanfolyamon szeretném elkezdeni. A net tele van különböző iskolákkal, tanfolyamokkal, de sajnos nem tudom eldönteni, hol kezdjem el.A segítségeteket kérném, hogy tudtok e ajánlani Budapesten olyan megbízható iskolát vagy tanfolyamot, ahol elkezdhetném a hosszú utat, és valóban szinvonalasan oktatnak?
Sajnos más területen már van tapasztalatom rossz iskolákból, ahol csak a pénzre mentek, de igazán használható tudást nem szereztem, ezért ezt mindenképpen el akarnám kerülni.
Segítségeteket előr is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- iPhone topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Modding és elektronikai kérdések
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest