Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv.
Elnézést, hogy ide is bemásolom, de 9-kor holnap már jön az akasztás, tehát sürgős a dolog

Holnap lesz programozásból vizsgám, egyáltalán nem vagyok felkészülve (megint). Visual Basic, Console Application. Egy próbát tennék azért tennék, ugyanis megszereztem a júniusi feladatokat, ami a 6-osért volt (Szerbia) és ha hasonlót adna, akár szerencsével is járhatnék. A feladat így hangzik, DIY fordítással.
1. Írj egy programot, amely fogad két paramétert és a két megadott paraméterben levő számjegyek számát kiírja a későbbiekben.
Például: ha a megadott két paraméter "Újvidék 5" és "Szabadka 1960", akkor az alprogram vissza kell, hogy adja az 5-öt, mivel a két megadott paraméterben összesen 5 számjegy szerepel.
2. Vezetéknév/Név/Év/Éves jövedelem/Munkáltatói azonosító/Munkáltató neve
Írj egy programot, amely az EvesJovedelem.txt datotékát fogja használni és ez alapján készít egy jelentést. A felhasználó megadja a kritériumokat, melyek a következők: év, minimális és maximális kereset.
A jelentésnek a következő oszlopokat kell tartalmaznia: sorszám/vezetéknév/név/év/éves jövedelem.
A jelentést Console.SetCursorPosition() segítségével formázd meg.
A jelentés végén ki kell írni a megadott eredményekből (tehát amik megfelelnek a megadott kritériumoknak), hogy összesen hány sor van megjelenítve, valamint az átlag keresetet a kilistázottaknak.
A sorokat, amelyek megfelelnek a megadott kritériumoknak, be kell másolni az EvesJovedelemJelentes.txt datotékába.
Elég gyenge magyar fordítás, de igazából nem is nagyon értem a 2. feladatot. Egyiket sem tudom konkrétan megcsinálni. Egyszer már kaptam itt PH!-n segítséget Bobrooney-tól, most gondoltam újra próbát teszek. Egy köszönömön kívül sajnos nem tudom máshogy meghálálni, tehát ha valaki segíteni tudna, ennyit tudnék csak visszaadni
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Spórolós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Path of Exile (ARPG)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Új ASUS Zenbook 14 OLED Ultra 7 155H 32 gb ram 1tb ssd oled pillekönnyű akksibajnok Gari 2027.05
- Asus TUF RX 5700XT 8GB / Beszámítás OK!
- -55% ÚJ ASUS Zenbook 14 OLED Ryzen 7 8840HS Radeon 780m/16gb ram/512SSD/Gari 2027
- HyperX Predator 2x16GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen R9 3950X 16Mag / 32Szál 3.7/4,7GHz / Beszámítás OK!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest