-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék, hogy egy roppant egyszerű kis programocskát, ami csak annyit tud, hogy egy szám alapján kiír még egy számot mekkora munka lenne megcsinálni?
Céges dologról lenne szó. Van ajánlati szám és megrendelési szám. Az ajánlati szám AB és utána a hónap és a szám 1-től egészen addíg, amíg hónap váltás nincs., tehát AB1301001, azaz 2013 január 1-es ajánlat. Ha az ajánlatból megrendelés lesz, akkor pedig egy M és után a a dátum, tehát pölö: M1301001.
Ez a két dolog összefügg. Egy olyan kis progira lenne szükség, ami bekéri az AB számot és ha tartozik hozzá M szám, akkor azt kiírja, esetleg nevet is mellé. Igazából laikus vagyok a témában, soha nem tudott lekötni a programozás, a TurboPascal-t is utáltam a suliban. Valaki tud segíteni az elméleti megvalósítást illetően. Így első ránézésre sztem nem túl bonyolult, csupán idő kell, na meg gondolom valami adatbázis, ahonnan szedi a program a számokat, hogy mik tartoznak egybe. Ezek a számok excel-ben is rögzítve vannak.
Köszi előre is, ha valaki tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest