Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Gyors gyárvásárlással reagálna a memóriapánikra a Micron
- Házimozi haladó szinten
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért rossz a mikrofon hangja? - 3 tipikus hiba
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
mérnök infóra erősen ajánlott az emelet szintű matek és fizika. arra már nem emlékszem, hogy kötelező vagy csak ajánlott. az első héten rögtön szintfelmérő dogát írnak matekból és fizikából. mérnök infóra programozási affinitás nélkül menni erős ötlet, progmatra/progterv infóra meg felesleges próbálkozás. progterv az inkább matematika, mint programozás.
-
Jim-Y
veterán
Hát a kettő közül mindenképp a proginf, azért az sokkal nívósabb. Bár ez nem azt jelenti, hogy aki proginfet végez, az jobb, mint aki mérnökinfót. Ebben a szakmában erősen meghatározza a képesítésed a saját szorgalmad, magyarul nem a suli fog jó programozóvá tenni, hanem saját magad, illetve az, hogy mennyit foglalkozol a témával, mennyit gyakorolsz.
Én úgy mentem infó szakra, hogy előtte szinte semmit nem programoztam, és nem is nagyon érdekelt az egész, de nem volt jobb ötletem. Azóta megszerettem, és szívesen csinálom. A matekot viszont nemhogy megszeretni nem sikerült, hanem ha lehet még jobban megútáltam

Ha jó szakember szeretnél lenni, akkor képezd magad folyamatosan suli mellett is, de ha csak a papírt nézzük, akkor egy programtervező diploma nívósabb mint egy mérnökinfós, bár ez elég straigtforward de azért leírom

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Intel Ultra 5,16 gb DDR5 5600, On-Site garancia 2027.10--ig
- Xbox One X - 1TB SSD - 2 KONTROLLER
- Kingston Fury 16GB (1x16GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP - 120 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs