Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- HP notebook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
mérnök infóra erősen ajánlott az emelet szintű matek és fizika. arra már nem emlékszem, hogy kötelező vagy csak ajánlott. az első héten rögtön szintfelmérő dogát írnak matekból és fizikából. mérnök infóra programozási affinitás nélkül menni erős ötlet, progmatra/progterv infóra meg felesleges próbálkozás. progterv az inkább matematika, mint programozás.
-
Jim-Y
veterán
Hát a kettő közül mindenképp a proginf, azért az sokkal nívósabb. Bár ez nem azt jelenti, hogy aki proginfet végez, az jobb, mint aki mérnökinfót. Ebben a szakmában erősen meghatározza a képesítésed a saját szorgalmad, magyarul nem a suli fog jó programozóvá tenni, hanem saját magad, illetve az, hogy mennyit foglalkozol a témával, mennyit gyakorolsz.
Én úgy mentem infó szakra, hogy előtte szinte semmit nem programoztam, és nem is nagyon érdekelt az egész, de nem volt jobb ötletem. Azóta megszerettem, és szívesen csinálom. A matekot viszont nemhogy megszeretni nem sikerült, hanem ha lehet még jobban megútáltam

Ha jó szakember szeretnél lenni, akkor képezd magad folyamatosan suli mellett is, de ha csak a papírt nézzük, akkor egy programtervező diploma nívósabb mint egy mérnökinfós, bár ez elég straigtforward de azért leírom

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- MacBook Air 13" M2 / 256GB / 8GB midnight (éjkék) / 96% akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs