Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
Nem a szintakszisrol van szo (bar en szemely szerint sikitofraszt kapok a BASIC szintaktikajatol, szinte fizikai fajdalmat okoz az olvasasa), hanem a gondolkodasmodrol. Ha korulnezel, ma mar csak elvetve talalni a strukturalis fejlesztesre alapozo, vagy azt tamogato nyelvet. Mindenhol az OOP szemlelet megy, es ez nem veletlen. Annak aki megszokta a strukturalis programozast, nagyon mas az OOP, es azert tobbnyire izzadni kell hogy az ember igazan a 'magaenak erezze'. Mig ha valaki OOP-vel ismerkedik mar a legelejen, viszonylag konnyen el tudja sajatitani, mert eleg jol passzol a normalis, mindennapi gondolkodasmodhoz.
Persze ez mind nagyon eros leegyszerusitese a problemanak, de remelem sikerult nagyjabol megertetni hogy mire gondolok
Jim Tonic: en is C64 es C+4 basickel kezdtem
Szerettem is, bar mikor eloszor kezdtem Pascalozni, ledobbentem hogy ez mekkora hatalmas csoda, kinyilt elottem a vilag 
Ahhoz kepest a Pascal->C vagy a C->C++ mar nem volt ekkora valtas.
Sot, talan meg a Perl megismerese is csak majdnem
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T14 Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Xiaomi 15T Pro 12/512 Fekete. Alza vásárlás 36 hó garancia.
- i9 10900, 48GB DDR4 Kingston Hyperx Fury (3x16GB), Gigabyte H470M DS3H, Be quiet, Zalman
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs