- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Otthoni időjárás-állomás
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát azé' ácsi, a BME mérnök info nem a fizikáról szól, ne vezessük félre a népet
Összesen kettő félév fizika van, de az pont nem a leggázosabb kategória (legalábbis keresztféléven biztos nem az
), szóval sztem azzal pont nincs értelme összevetni.
Az ELTE viszont tényleg tömény matek, ezt már több forrásból hallottam, meg hát végül is az a lényege.
BME-n van viszont grafika, ami elég durva (C++, OpenGL). Ilyenek az ELTE-n nem tudom, mennyire vannak.
Azt viszont hallottam, hogy ELTE-n kevesebb a gyakorlati képzés, labor.
Az igaz, hogy mindkét diplomával tutira fog állást kapni, de azért sztem nem mindegy, hogy melyik szakon tanul, úgy értem, mi az, ami inkább érdekli. Szerintem egyikre sem mondható, hogy az lenne a jobb, inkább érdeklődési kör válogatja. Engem például pont a tömény matekos tárgyak hagynak hidegen, és nem annyira szeretem az elméleti megvalósítási lehetőségeken törni a fejemet, mint inkább belevetni magam, viszont van, aki meg ebben szeretne kiteljesedni, és azzal sincs semmi gond.(#6343) hunfatal :
ja, tényleg, elfelejtettem, hogy közben az ELTE IK-n is BSc lett.
Ismerősöm az 5 éves képzésre járt, azért az más tészta, ő mesélte a 8 félév analízist, amiből nincs keresztfélév.
Elég durva tényleg mindkét képzés, nem véletlen, hogy a munkáltatók elvileg kifejezetten szeretik mindkét képzésről érkezetteket (meg persze más egyetemek infó szakjai is biztos jók, nekem csak ezekről vannak infóim)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Óra topik
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Összesen kettő félév fizika van, de az pont nem a leggázosabb kategória (legalábbis keresztféléven biztos nem az
Ismerősöm az 5 éves képzésre járt, azért az más tészta, ő mesélte a 8 félév analízist, amiből nincs keresztfélév.