-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
rijaszabo
csendes tag
Sziasztok,
van egy .netes honlapom, windows serverrel. A honlapon vannak fileok, amikre, ha rámegyek látszódik az elérési útvonala+benne van az oldal publikus forrásában is.
Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan modul vagy kód vagy windows blokkolás, esetleg az oldalon belül, ami tiltja/nem mutatja meg a fileok elérési útvonalát, mert azok a szerveren vannak és nem szeretném, hogy mindenki lássa.
Próbáltam már a jogosultságoknál (reg, visitor), a file managernél (secure mappa), a szerveren a rejtett mappánál, meg a neten néztem egy csomó helyen, de nem találtam semmit.Tudnátok erre megoldást javasolni?
Vagy talán még az is jó lenne, ha valaki leírná, hogy hogyan kell phpban, javaban vagy akármilyen nyelven tiltani a hozzáférést.Hálásan köszönöm!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Futás, futópályák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
- Iphone 11 pro 64GB
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest