Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az AOC hordozható monitora megkímél az anyagi csődtől
- Mini-ITX
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Bikkrom
üzenetére
Pár helyen már hostingoltattam ASP.NET-et, és eddig velük volt a legjobb tapasztalatom. A Sandbox.proserver kb. használhatatlan. A tarhely.eu jó csak rohadt drága. Hostingoltam az ewima-nál is, ők is korrektek voltak, de az asphostpage olcsóbb náluk.
Szvsz magyarországon elég tiszta az asp.net hoszting piac, túl sok találgatni való nincs, hogy hol is hosztingoljon az ember.
Azért a napi 3Gb-be elég sok 100kb-os napi letöltés belefér. És ha jól optimalizáltad a kódodat, akkor minden látogatónak csak egyszer kell letöltenie az oldalad, utána szépen cache-elődnek a css-ek, js-ek. Nem tudom mennyire épültél rá a jquery-re, de én pont a napokban buktam bele mobil web fejlesztéskor abba, hogy a jquery egyszerűen túl nagy. minimalizálva 90kb.
Én per pillanat a xui.js-t használom helyette, ami minimalizálva 10kb.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Tekken 7 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest