- LG LCD és LED TV-k
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ArchElf
üzenetére
VB.NET 2008
A kaja az a legfontosabb gomb a progiban
, kiírja hogy a környéken aznap milyen menü van a kajáldákban.
Így nem kell végignézegetnem a weboldalakat egyenként. Nehogy már rendszergaziként ne tudjam egyből hova megyek kajálni.Volt benne WOL magicpacket is amivel fel lehetett ébreszteni a gépet kikapcsolt állapotban de kevés gépen ment biosbeállítás miatt és nem is használtam. Éppen ami kell az belekerül, inkább elcseszek pár napot egy kóddal minthogy 250 gépen kelljen végigmenni egyenként amire egyébként is időm. Elképesztően sok dolgot automatizáltam, ha nem tettem volna akkor már idegbeteg lennék vagy munkanélküli esetleg mindkettő. Van hogy le kell olvasni a nyomtatott lapok számát, na az a nyomtatók webes felületéről szedi össze a dolgokat, minek menjek végig kézzel nyomogatva. Másolgatás, frissítés, átírás, tömeges beállítások átírása ez mind automatizálható. De csak ebben a környezetben működik mivel sok mindent szed a hálózati meghajtókról és szerverekről.
Viszont az irodai vízforralót még nem tudtam automatizálni hogy pontosan 70 fokra melegítse a vizet a zöld teához. Soros porton csináltam már hőmérőt, de 230v-ba inkább nem nyúlok bele csak azért hogy kikapcsoljam időben.
Korlátlan lehetőség van, csak valamiért még mindig kőkorszakban élünk pedig filléres téma lenne összehozni olyan dolgokat mint ami a sci-fii filmekben van a jövő házairól.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LG LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P53 i7-9850H 32GB RAM 256GB NVMe Quadro T2000
- HP ProBook 640 G8 laptop, i3-1115G4, ajándék egér és táska
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Ultra PC - R7 7800X3D,RTX 5080 16GB,32GB DDR5,1TB NVMe,1200W
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, kiírja hogy a környéken aznap milyen menü van a kajáldákban.
Így nem kell végignézegetnem a weboldalakat egyenként. Nehogy már rendszergaziként ne tudjam egyből hova megyek kajálni.
Korlátlan lehetőség van, csak valamiért még mindig kőkorszakban élünk pedig filléres téma lenne összehozni olyan dolgokat mint ami a sci-fii filmekben van a jövő házairól.