- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Asztrofotózás
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ArchElf #5916 üzenetére
VB.NET 2008
A kaja az a legfontosabb gomb a progiban
, kiírja hogy a környéken aznap milyen menü van a kajáldákban.
Így nem kell végignézegetnem a weboldalakat egyenként. Nehogy már rendszergaziként ne tudjam egyből hova megyek kajálni.
Volt benne WOL magicpacket is amivel fel lehetett ébreszteni a gépet kikapcsolt állapotban de kevés gépen ment biosbeállítás miatt és nem is használtam. Éppen ami kell az belekerül, inkább elcseszek pár napot egy kóddal minthogy 250 gépen kelljen végigmenni egyenként amire egyébként is időm. Elképesztően sok dolgot automatizáltam, ha nem tettem volna akkor már idegbeteg lennék vagy munkanélküli esetleg mindkettő. Van hogy le kell olvasni a nyomtatott lapok számát, na az a nyomtatók webes felületéről szedi össze a dolgokat, minek menjek végig kézzel nyomogatva. Másolgatás, frissítés, átírás, tömeges beállítások átírása ez mind automatizálható. De csak ebben a környezetben működik mivel sok mindent szed a hálózati meghajtókról és szerverekről.
Viszont az irodai vízforralót még nem tudtam automatizálni hogy pontosan 70 fokra melegítse a vizet a zöld teához. Soros porton csináltam már hőmérőt, de 230v-ba inkább nem nyúlok bele csak azért hogy kikapcsoljam időben.
Korlátlan lehetőség van, csak valamiért még mindig kőkorszakban élünk pedig filléres téma lenne összehozni olyan dolgokat mint ami a sci-fii filmekben van a jövő házairól.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest