Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autóhifi
- TCL LCD és LED TV-k
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ArchElf
üzenetére
VB.NET 2008
A kaja az a legfontosabb gomb a progiban
, kiírja hogy a környéken aznap milyen menü van a kajáldákban.
Így nem kell végignézegetnem a weboldalakat egyenként. Nehogy már rendszergaziként ne tudjam egyből hova megyek kajálni.Volt benne WOL magicpacket is amivel fel lehetett ébreszteni a gépet kikapcsolt állapotban de kevés gépen ment biosbeállítás miatt és nem is használtam. Éppen ami kell az belekerül, inkább elcseszek pár napot egy kóddal minthogy 250 gépen kelljen végigmenni egyenként amire egyébként is időm. Elképesztően sok dolgot automatizáltam, ha nem tettem volna akkor már idegbeteg lennék vagy munkanélküli esetleg mindkettő. Van hogy le kell olvasni a nyomtatott lapok számát, na az a nyomtatók webes felületéről szedi össze a dolgokat, minek menjek végig kézzel nyomogatva. Másolgatás, frissítés, átírás, tömeges beállítások átírása ez mind automatizálható. De csak ebben a környezetben működik mivel sok mindent szed a hálózati meghajtókról és szerverekről.
Viszont az irodai vízforralót még nem tudtam automatizálni hogy pontosan 70 fokra melegítse a vizet a zöld teához. Soros porton csináltam már hőmérőt, de 230v-ba inkább nem nyúlok bele csak azért hogy kikapcsoljam időben.
Korlátlan lehetőség van, csak valamiért még mindig kőkorszakban élünk pedig filléres téma lenne összehozni olyan dolgokat mint ami a sci-fii filmekben van a jövő házairól.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, kiírja hogy a környéken aznap milyen menü van a kajáldákban.
Így nem kell végignézegetnem a weboldalakat egyenként. Nehogy már rendszergaziként ne tudjam egyből hova megyek kajálni.
Korlátlan lehetőség van, csak valamiért még mindig kőkorszakban élünk pedig filléres téma lenne összehozni olyan dolgokat mint ami a sci-fii filmekben van a jövő házairól.