Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos fejegységek
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Üdvözlettem,
Lenne egy kérdésem. Itt egyetemen elég sok a hülyeség a kódolás terén, nem írunk szép kódokat... Csúnyákat írok...
De ahogy itt fórumozgatok fent, és kapom a megjegyzést, hogy csúnyán nézz ki, eljött az igényesség követelménye nálam.
Kérdésem az lenne, hogy van-e olyan könyv, weboldal, ahol arra tanít, hogy hogyan írjunk "szép" elfogadható kódokat?
Például Java, C++, C# érdekelne elsősorban. (vagy esetleg ezt külön topicban írjam?)Amelyik megtanít arra, hogyan írjunk helyesen programkódokat, ne pedig atom brutál csúnyát, amire néha az egyetem rákényszerít (nem használhatsz rekurziót, interfészeket stb esetben eldobom az agyam)
(emléxem egyszer majdnem megírtam C#-ban egy legnagyobb közös osztó metódust, aztán nettem láttam egy 4 soros nagyon szép rekurziós példát. Gyönyörű volt és egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- Xiaomi 14T 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 15 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest