Hirdetés
- 

PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Drizzt
nagyúr
válasz

Vision

üzenetére
						"Arról nem beszélve, hogy tipikusan kész komponenseket reciklálnak."
Mintha backenden nem ugyanez lenne.
 Tok mindegy, van komplex feladat boven UI es Backend oldalon is. Aki viszont barmikor amikor nem muszaj ujrafeltalalja a kereket, az minden teruleten sulyos gond. Kiveve ha eppen tanul, de annak meg nem a munkahely a megfelelo terulete.
Algoritmust irni meg szerintem nagyon ritka mind backend, mint frontend oldalon. Felhasznalni mas altal megirt algoritmusokat: az nagyon gyakori. Bar en valoszinuleg az algoritmus iras alatt foleg az adatstrukturak implementalasat ertem. Az esetek 99.99%-aban a megfelelot kell kivalasztani a problemahoz es azt felhasznalni. Tehat nekem az, hogy egy Map, lista, etc. elemein csinalok valamit, vagy irok egy SQL query-t, az nem algoritmus iras, hanem algoritmus hasznalat. De lehet nem igy kene hasznalnom ezt a kifejezest. 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3890
 - Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
 - Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Tok mindegy, van komplex feladat boven UI es Backend oldalon is. Aki viszont barmikor amikor nem muszaj ujrafeltalalja a kereket, az minden teruleten sulyos gond. Kiveve ha eppen tanul, de annak meg nem a munkahely a megfelelo terulete.