-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok!
Van egy HTML5, CSS, JS, PHP, MySQL oldalam, vendégház foglalási oldala. Jelenleg fejlesztés alatt, most értem el oda, hogy valamilyen user management kellene bele.Amit tudnia kellene:
-"Három" felhasználói szint: Admin, User, UnregisteredUnregistered szint: Oldal megtekintése, foglalás küldése a foglalási form teljes kitöltésével, regisztráció.
User, Admin szinten: login, elfelejtett jelszó, login után az alap oldalakon kívül saját profil megtekintése, saját adatok módosítása, valamint az "alap" oldalakon formok (pl fentebb említett foglalás) automatikus kitöltése az user adataival.Kifejezett admin jog: oldalon különböző módosítások végzése, userek kezelése, lekérdezések foglalási adatokból, foglalások módosítása, elfogadása.
TO BE feature: belső üzenetküldő, de ez még kérdéses, hogy kell-e, egyáltalán lenne-e értelme.
MIlyen irányba lehetne elindulni? Keresgettem guglin találtam pár keretrendszert, érdemes lehet azok közül nekikezdeni valamelyikkel és azt intergálni az oldalba?
Vagy inkább teljesen nulláról, személyre szabottan?
A gondom, hogy nagyon keveset PHP-ztam eddig, az alapok vannak csak meg, adatbázis kezelés, post, get methodok, levélküldés, adatbázisból lekérdezett adatok alapján html generálás, ilyesmi. Egyáltalán PHP lenne erre a megfelelő?Minden ötletet, tanácsot szívesen fogadok és előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest