-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
racskobalazs #19177 üzenetére
Programozhatnánk együtt ♥
-
coco2
őstag
válasz
>...kb 0 motivációm / ötletem van, hogyan és merre induljak el...
Nyár van. Nyaralni indulj el>...Olyan nyelvet/irányt szeretnék választani, ami viszonylag sokrétű, van piaca és nem túl specifikus...
Nincsen olyan. A kiélesedő verseny azt hozza, hogy specifikus minden.A kreatívokat csak kicsi cégeknél szeretik. Nem mindenkinek jön be az a világ. Szerintem ne irigykedj feleslegesen.
-
dabadab
titán
válasz
Pythonos szoftverfejlesztői állás kb. nem létezik: szoftverfejlesztők Pythont leginkább csak második/sokadik nyelvként használnak segédscriptekhez meg hasonlókhoz, fő nyelvként meg azok használják, akik alapvetően nem programoznak, hanem valami más munkakörben amúgy mellékesen programozniuk is kell (pl. statisztikusok).
A Rust meg a Go egyelőre nem túl elterjedtek, szóval túl nagy piacuk nincs.
Pl. a nofluffon te is ránézhetsz, hogy mit keresnek és mennyit fizetnek érte, de a keresettebb nyelvek azok Javascript, Java, C++. Ezeknél amúgy jellemző, hogy a konkrét nyelvnél sokkal érdekesebb a mindenféle frameworkok (React, ExpressJs, Spring stb) ismerete. -
cog777
őstag
válasz
Irj jatekot
En most Godotozok es egesz jo.
-
sztanozs
veterán
válasz
újrakezdenék programozni, de kb 0 motivációm
szerintem ne is kezdj nekiViccet félretéve keress valami kompetetiv oldalt, ahol jopofa feladatok vannak (pl. codingame.com / Clash of Codes) vagy ahol nullarol lehet fejlodni (pl. codewars.com) es akkor nem neked kell kitalalni a feladatokat.
-
martonx
veterán
válasz
racskobalazs #19030 üzenetére
Érdemes, cross-platform fejlesztéshez nagyon terjed.
-
Marky18
aktív tag
válasz
racskobalazs #19030 üzenetére
Munkat szerintem nehez lesz talalni vele, de sajat projektekre hasznalhato.
-
martonx
veterán
válasz
racskobalazs #17587 üzenetére
Örülök, hogy sikerült téged a helyes irányba állítani :)
-
martonx
veterán
válasz
racskobalazs #17585 üzenetére
Írd nulláról, és meglátod, hogy jéé Laravelben lesz eleve user menedzsment (vagy legalábbis tippre viszonylag könnyen hozzá adható, bekonfigurálható).
A meglévő kódrészeket meg ha minden jól megy jó részt fel fogod tudni használni Laravelben is. -
martonx
veterán
válasz
racskobalazs #17583 üzenetére
Keretrendszerrel írd újra nulláról. Ha php akkor Laravel, Yii meg nem tudom még mik a menők manapság. Nyilván bármilyen nyelvet használhatsz. Személy szerint a php-t kicsit butácska script nyelvnek tartom, de az utóbbi időben sokat fejlődött, és a célodnak simán megfelel.
-
coco2
őstag
válasz
racskobalazs #17352 üzenetére
Lehetségesnek lehetséges. Itt egy link a nearby search api doksira, de van útvonal tervezés és mindenféle. Az érem másik oldala, hogy token kell hozzá, amit regisztrációval kapsz meg, amiért fizetsz. Kirakod a céged nevében public-ra, rázuhan a nép ezerrel kotorászni, azt mind a cég fogja fizetni. Ugyan mostanra már nem eszelősen vannak elszállva az árak, és van minimum limit, de egy nem is túl népes website azt túl tudja lépni, és pluszba lecsörgethet másik 60k huf-ot havonta. Ha a rokonod ésszel akar valamit csinálni, akkor érdemes neki esni, de ha csak hipszterkedés, az megbánással szokott végződni.
-
FeniX-
senior tag
válasz
racskobalazs #16977 üzenetére
Tudnál valami "real-life" példát hozni, mert nekem ez így nem teljesen érthető.
Mi van ezekkel a markerekkel? Mit jelölnek?
pl. egy helyen található populációt számmal? és mit kell összekötni? Vagy miért kell őket egymással összekötni?Elképzelhető, hogy valami linked-list -et kéne csinálnod az egymás közelében lévő pontokkal, és azok súlyával.
Meghatározni, hogy a cél és a start egyáltalán összeköthető -e a megadott listából, és ha igen, akkor a listát úgy bejárni, hogy a legkisebb súllyal essenek latba az összekötő pontok.
Asszem' így értem.
Jól értem? -
FeniX-
senior tag
válasz
racskobalazs #16975 üzenetére
Hali, nagyban függ a megfelelő eszközkészlet a bemenet formátumától szerintem.
A tetszőleges formátumú térkép lehet egy gyenge minőségű jpeg is, nem?
De akár egy gpx fálj.
Mással állnék neki az egyiknek és mással a másiknak.Mindenképpen valami olyan formátumban próbálnám meg kinyerni belőle az adatokat, amit már tudsz kezelni a meglévő ismereteiddel ( C# ), például csv fálj, vagy json, esetleg yaml adatformátum, vagy xml.
Ezek nagyon általános tippek csak.
BUÉK. -
martonx
veterán
válasz
racskobalazs #9941 üzenetére
Szerintem érdemes. De a C#-nak rengeteg vetülete van a hagyományos desktop fejlesztésektől a cross-platform app fejlesztéseken keresztül a webfejlesztésig bezárólag. Szóval azért majd specializáld magad valamire, de az sem árt ha mindegyikkel megismerkedsz.
-
fordfairlane
veterán
válasz
racskobalazs #9937 üzenetére
A C# jó alap, erre akár egy ASP MVC tudást is fel lehet húzni.
-
martonx
veterán
válasz
Egyrészt a C#-al jó irányban vagy. Másrészt ha webes fejlesztésekben kellene használni, akkor html/css/js valóban alapkövetelmény mellé. És ugyanez igaz a PHP-re is.
-
Jim-Y
veterán
válasz
Jó, nem koca , javascript developerekre jelenleg nagy a kereslet. Ma azt mindenképp kifizetődő jól vágni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest