- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Analóg fényképezés
- Gaming notebook topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Hobby elektronika
- VR topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
DopeBob
üzenetére
Ja igen, erdemes gyujteni. En mar csak azert is osszerakom evente 1 file-ba (nem hasznalt kikommentezve), mert volt hogy hasznaltam a feladatok egyiket-masikat szemleltetesre, es akkor jobb ha keznel van a megoldas, nem kell ujrairni
Tavaly a 25 nap alatt python-ban, minden ujra copy-paste ami reuse volt az is, lett szumma 1751 sor, azaz atlag 70 per nap (amiben az ugyanazt az inputot fogado es jellemzoen hasonlo ket alfeladat is masolva lett, saccra inkabb 40-45 erdemi sor), es egy resze az is korabbrol masolva. Szoval szerintem nem nagyon vannak benne nehezek, talan egy-ketto masodik resz. (FYI itt pl. megbeszelhetjuk ha megis valami olyan.)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Analóg fényképezés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Független / 12Hó Garancia / Akku: 100% / Kijelző utángyártott
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Honor Magic 7 Lite 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tavaly a 25 nap alatt python-ban, minden ujra copy-paste ami reuse volt az is, lett szumma 1751 sor, azaz atlag 70 per nap (amiben az ugyanazt az inputot fogado es jellemzoen hasonlo ket alfeladat is masolva lett, saccra inkabb 40-45 erdemi sor), es egy resze az is korabbrol masolva. Szoval szerintem nem nagyon vannak benne nehezek, talan egy-ketto masodik resz. (FYI