Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
>Ez alol kivetel, ha valaki kerdez.
De ha kérdez vki., akkor is csak annak segítesz ugyebár, aki szimpi és tetszik a stílusa. Ha nem szimpi, vagy nem tetszik a stílusa(mint pl. az enyém), akkor a kérdezőnek sem segítesz, hanem leszarod. Egyébként a kérdésem után odaírtam a megoldásom(amúgy nem a google segített), mert bárki belefuthat hasonló helyzetbe. Bár mint írtam, szerintem nem olyan hatalmas olvasottsága van a fórumoknak(nem véletlenül). Engem pl. véglegesen kitiltottak a C programozás témából. Kérdezd meg, hogy érdekel. Leszarom! Még ha olyan nagy olvasótábora lenne ennek a fórumnak(és ezen belül annak a topiknak), akkor talán... De lehet, hogy még akkor sem...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iMac 24" M1 tökéletes állpotban, dobozában
- Fiio FT1 + Topping L30 AMP/Pre-Amp + 10cm Topping RCA
- iPhone 14 pro 128GB purple karcmentes független
- Sony Playstation 5 1tb, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest