Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
skoda12
aktív tag
Hát én nem nagyon láttam másik országban hasonló képzéseket, mondjuk nem is sokat kerestem, de szerintem ha egy ilyen papírral elkezd az ember külföldön állást keresni, akkor nem nagyon tudják hova tenni szvsz. Annyival lehet több a bootcampes papírnál, hogy random kft helyett egy egyetem adja hozzá a nevét, de mégsem BSc.
Most gyorsan rákeresve egy ilyet találtam: [bsc-vagy-bprof-ez-itt-a-kerdes]
Hm, ahogy átgörgettem a tantervet látom, hogy BME-n 6 féléves. Akkor valószínűleg a szóró tárgyakat könnyítették, de a képzési idő maradt. Eltén úgy emlékszem 4 féléves volt a párja.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged