-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Livius
üzenetére
Köszönöm, ez érdekes oldal.

Annyi fenntartásom van az olyanokkal, akik egyetem mellett oktatnak, vagy hivatásos tanárok, hogy én egyetemi tanulmányaim során azt tapasztaltam, hogy szinte senki sem volt igazán tisztában azzal ami zajlik valójában a versenyszférában, a multinacionális cégek berkein belül. A tanárok remekül oktatták a leadandó elméleti anyagot, és fogalmuk sem volt, hogy valójában mely skillek az igazán fontosak a munka életében, mivel ők maguk még nem dolgoztak olyan helyen, vagy nagyon rég, keveset. És így nem tereltek annyira jó irányba, mint ahogyan egy tapasztalt versenyszférában dolgozó mérnök tudott volna. Ez lehet, hogy az IT-ban nincs annyira így, de a gépészmérnöki képzésben nagyon is.
De bizonyára az IT-ban is így van, hogy nem feltétlenül az a jobb programozó, aki az adott programnyelvet jobban ismeri.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Éjszakai műszak
- MIUI / HyperOS topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Két hónap után leáll a PUBG: Blindspot korai hozzáférése
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Battlefield 6
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- RAM topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- AKCIÓ 03.30-ig!!! RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550M lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA
- Apple MacBook Pro 14 M1 Pro, 16GB / 512GB, 95% akku, szép állapot, Space Grey szín!
- Samsung SCX-3405W lézernyomtató / scanner / fénymásoló WIFIS!
- ASUS A7PRO RETRO SOCKET 462 ALAPLAP, AMD ATHLON 800 MHZ CPU
- Apple Watch Series 9 (45mm) GPS - Fekete - Bontatlan gyári szíjjal!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Toshiba KXG50ZNV1T02 1TB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- HP ProDesk 600 G2 Mini,i7-6700T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest