Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Livius
üzenetére
Köszönöm, ez érdekes oldal.

Annyi fenntartásom van az olyanokkal, akik egyetem mellett oktatnak, vagy hivatásos tanárok, hogy én egyetemi tanulmányaim során azt tapasztaltam, hogy szinte senki sem volt igazán tisztában azzal ami zajlik valójában a versenyszférában, a multinacionális cégek berkein belül. A tanárok remekül oktatták a leadandó elméleti anyagot, és fogalmuk sem volt, hogy valójában mely skillek az igazán fontosak a munka életében, mivel ők maguk még nem dolgoztak olyan helyen, vagy nagyon rég, keveset. És így nem tereltek annyira jó irányba, mint ahogyan egy tapasztalt versenyszférában dolgozó mérnök tudott volna. Ez lehet, hogy az IT-ban nincs annyira így, de a gépészmérnöki képzésben nagyon is.
De bizonyára az IT-ban is így van, hogy nem feltétlenül az a jobb programozó, aki az adott programnyelvet jobban ismeri.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest