-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Livius #15800 üzenetére
Köszönöm, ez érdekes oldal.
Annyi fenntartásom van az olyanokkal, akik egyetem mellett oktatnak, vagy hivatásos tanárok, hogy én egyetemi tanulmányaim során azt tapasztaltam, hogy szinte senki sem volt igazán tisztában azzal ami zajlik valójában a versenyszférában, a multinacionális cégek berkein belül. A tanárok remekül oktatták a leadandó elméleti anyagot, és fogalmuk sem volt, hogy valójában mely skillek az igazán fontosak a munka életében, mivel ők maguk még nem dolgoztak olyan helyen, vagy nagyon rég, keveset. És így nem tereltek annyira jó irányba, mint ahogyan egy tapasztalt versenyszférában dolgozó mérnök tudott volna. Ez lehet, hogy az IT-ban nincs annyira így, de a gépészmérnöki képzésben nagyon is.
De bizonyára az IT-ban is így van, hogy nem feltétlenül az a jobb programozó, aki az adott programnyelvet jobban ismeri.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest