Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
Igen, igazad van. Nem is arra gondoltam, hogy az összes funkcióját megcsinálom(főleg egyedül). Csak ez nagyon feltűnt próba nélkül is, hogy feleslegesen írja ki a mappákat. És pont témába vágott. Ezért hoztam fel. Mondjuk hozzá kell tenni, hogy a teszt programom bár C#-ban készült, de win api függvényeket használ(FindFirstfile-FindNextFile a szíve neki). És ha egy win api függvény működik C#-ban, akkor az sebességben alig marad el pl. a C/C++-tól(legalábbis nagy mértékben biztos, hogy nem).
Szóval csak izgatott a téma. Ezért is készítettem hirtelen felindulásból egy teszt programot.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest