- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Hazatért holdkörüli útjáról a NASA négy űrhajósa.
- Kompakt vízhűtés
- Milyen házat vegyek?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Router csere vagy nem? – Wi-Fi útmutató otthonra
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
BProgrammer
üzenetére
Szívesen.
Csak egy pár dolog: hűtés, anyaghasználat, merevítés, kijelző, billentyűzet, garancia. Ezek után lehet ramról, meg prociról beszélni. 250k-ból már szerintem kapsz használt garis dell 5-ős latitude-őt, ami bucira veri ezt a pavilont, pedig az is messze van a csúcstól, kb. belépő szint az üzleti gépek között.
Mondjuk az asztali gépre: egy jó bill 50k, egy jó egér 20k, pad hozzá 10k, egy rendes monitor 100k és még gépet nem vettél. Így kell értelmezni mire elég 250k.
Én egy használt 7490-et vettem, dokkolóval, táskával volt 300k, 1.5 év garival, még új szaga is volt, amikor átvettem, szóval ki lehet fogni, csak utánna kell járni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest