- Vezetékes FEJhallgatók
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Plazma TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Üdv!
Hobbiból fejlesztgetek egy Plex szerű appot saját célra a családi fotók böngészésére, vagyis egy hálózati galériát. Annak idején NativeScriptben kezdtem el, ami JS alapú, de az async callbackektől hamar eldobtam az agyam, kiderült, hogy amit szerettem volna, nem is lehetséges szépen. Így akkor hagytam a csudába az egészet, s megírtam natív appként Androidra Javaban az egészet. Ez szép és jó, de azóta az alma eszközök is beszivárogtak a mindennapokba, a JS is kapott await syntax-t, illetve tucat új framework jelent meg. Gondoltam adok még egy esélyt a cross-platform galériának. Elérhető a cél?
Melyik framework ajánlott hobbi jellegű projekthez? Eddig a NativeScriptet próbáltam, ami tökéletes, csak túlzottan nagy, s amit nem tud ahhoz kell platformspecifikus könyvtár.
A React Native és Ionic kecsegtető még, de ezeket még nem próbáltam.
Köszönöm és remélem nem off itt!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U 2026.11.21 ig érvényes gyártói garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest