Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi120T
csendes tag
Sziasztok!
Éppen egy projekten dolgoztam visual studióban (xamarin.android), amikor frissítettem és azóta egyszerűen rossz.
Az intent osztályra java.Lang.ClassNotFoundExceptoin dob. Valamikor meg az AppCompatActivity ős osztály használatakor az applikáció futásidőben kifagy, egyszerűtől a bonyolult projekttől mindig ezt csinálja.
Aki a xamarint használja vagy a visual studiót és a legújabb verziót használja azok írjanak már hogy nekik működik-e? Mert van egy sanda gyanúm hogy az új verziót elrontották. Vagy hogy kiderítsük hogy én mit rontottam el.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az intent osztályra java.Lang.ClassNotFoundExceptoin dob. Valamikor meg az AppCompatActivity ős osztály használatakor az applikáció futásidőben kifagy, egyszerűtől a bonyolult projekttől mindig ezt csinálja.