Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- VR topik
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PHenis
üzenetére
Visual Studioval kb szartol repuloig minden nyelven fejleszthetsz, plane ha nem valami osregi verzio.
Most nem volt kedvem igy hajnali 9:45kor jobb linket keresni, ugyhogy itt a visual studio code tamogatott programnyelv-listaja. A bal oldalon figyel a lista.
A sima visual studio pedig ha jol tevedek meg ennel is sokkal tobb mindent tud, ugyhogy mazsolazhatsz kedvedre.

PumpkinSeed: Bezony, nagyon sok helyen, plane multiknal, ahol meg csak most keresgelik az utat ilyen teren, ez igy mukodik. Nekem is ilyen volt az elso melohelyem, olyan szepsegekkel megtuzdelve, hogy par ev utan a manager meg volt rola gyozodve, hogy mivel mar x eve dolgozik programozokkal, ugyan egy sort se irt, el tudja O donteni, hogy milyen feladat mennyi idot vesz igenybe.

Az egyetlen dolog, amiert nem menekultem sikitva, az az volt, hogy ugye 0-napos juniorkent nagyon jol jott azt a mennyisegu szart latni naprol napra, koszonhetoen a teljesen dilettans vezetesnek, rengeteget tanultam (meg oregedtem persze). Plusz ugye lathattam egy program teljes eletciklusat a tervezestol a tamogatasig, ami szinten nem mindegy. Kozel harom evig huztam, de ugy ereztem, hogy meg ket nap, es mosolyogva pislogas nelkul legyilkolok mindenkit, ugyhogy amint tehettem, eljottem.
Persze, fos volt, borzalmas volt, en is az voltam, meg minden, de nagyon jol tud jonni, ha megvannak a tapasztalatok a legrosszabb esetrol. Kesobb kilometerkerol erzed, ha valami buzlik, es idoben tudsz reagalni, vgay ha ugy van, menekulni mashova.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LEGO klub
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Le Mans Ultimate
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Melyik tápegységet vegyem?
- One mobilszolgáltatások
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Honor Magic 8 Pro, fekete, Global 7100mAh
- Surface Studio 28 gen 1 - érintő hibás
- ASUS NUC 14 Pro NUC14RVHU5000R2 Tall eladó
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i5-12600KF/ASRock - Z790 PRO RS/D4/MSI RTX 3080 Suprim X 10GB/32 GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- Meta Quest 2 Virtuális valóság szemüveg! 128GB
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs