Hirdetés
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Gaming notebook topik
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Milyen videókártyát?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Philips LCD és LED TV-k
- IFA 2025: mohával a tiszta levegőért
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
T0mBd1gg3R #10561 üzenetére
C#-pal nem lősz mellé, de azért pár dolgot.
Nekem mindkét diplomám megvan (villany és infó), és a kettő azért jelentősen más. Természetesen van átjárás, sok a közös terület, de ami nem közös, az sem kicsi. Ha inkább az infó és a programozás felé mozdulnál (ha így akarsz keresni, akkor az tűnik jobb választásnak), akkor gyúrj rá képzésekre, érdemes. Szokták ajánlani az Udemyt, tényleg nem rossz. Sajnos most visszaugrottak az árak, de tényleg jók.
Ha igazán jó leszel C#-ból, azzal piacképes leszel.
A "sok pénzt keresni" ne legyen az egyetlen motivációd. Nekem is az volt fiatalon, és hiba. Jó munkát és jó munkakörnyezetet keress, a pénz is jönni fog majd. Nem tudom, most mennyi idős vagy, hány éves akarsz millió felett keresni, de érdemes ebből visszavenni. Nettó 1m-hoz már nagyon jónak kell lenned majd valamiben. De a bruttóhoz is. Ha viszont csak az lebeg a szemed előtt, hogy ezt elérd, akkor a saját esélyeidet rontod. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Asus V16 V3607VM 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest