Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
kezdosql
üzenetére
Az api nem más, mint egy classhalmaz. Kapsz egy rakás függvényt, propertyt, esetleg elkapható eseményeket, amik segítségével a te programod is tud reagálni.
A lényege az, hogy csak ezeken keresztül tudsz kommunikálni a másik oldallal és csak azt tudod megcsinálni, amit az api enged.
Szóval, ha nekem van egy programom amiben hirdetéseket kezelek és meg akarom engedni másoknak is, hogy a saját programjukon keresztül ők is feltölthessenek hirdetéseket, akkor kiadok egy apit, amin keresztül a külsős programok tudnak adatokat küldeni és fogadni az én programommal. Aztán az, hogy én azt a programon belül hogyan oldom meg, nos azt senki sem látja.
Egyébként a windowsnak is van apija, amin keresztül enged neked bizonyos dolgokat, hogy beleturkáljál az oprendszerbe. Például el tudod kapni, ha a user lenyomja az egerének a bal gombját és tudsz rá te is csinálni valamit a saját programodban.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen notebookot vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple MacBook
- Steam Deck
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Unihertz Titan 2, android 15 rendszerű, 2 kijelzős -fizikai billentyűzettel rendelkező telefon eladó
- Ryzen 5 2600 + gyári bontatlan hűtő
- Iphone 15 128Gb-7 hónapos-98% akku- Media Markt vásárlás
- Kingstone HyperX Predator RGB DDR4-3200Mhz-CL16 16GB (2x8GB)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest