Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Krystal_s
üzenetére
Ismerem a jelenséget, vagy legalábbis gondolom, hogy (ha) arról van szó. Nálam a DXVA-gyorsítás okozott ilyet, ezért azt inkább ki is lőttem teljesen.
Intel Celeron, integrált GPU (nem használok külön videokártyát) a processzor önmaga is elviszi, nekem nem olyan fontos a gyorsítás, ami viszont okozhat néha minőségi problémákat is.
DXVA-használatot mutatja némelyik skin is, vagy az OSD info. TAB, ha jól emlékszem, csak nekem már át van konfigurálva a billentyűparancs, hogy távszabályzóval is menjen:
Csak itt a DXVA már eleve nem tud aktiválódni, mert közvetlenül az Overlay-re vetítek, ami nekem TV-n szebb, kontrasztosabb képet ad (kimarad a Windows GUI-réteg). Csak így viszont átmenetileg lekapcsolja a Win7 Aero felületet is, de inkább kapcsoljon, a jobb képért cserébe.
Más esetben itt lehet állítani:
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Legion Pro 5 Részletre elviheted Bankmentes lehetőség
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest