Hirdetés
- BIOS topic
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- OLED TV topic
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Nálam alapból a Built-in DXVA Decoder config az aktív már elég régóta. Nem én állítottam arra, hanem a program. Nem nyúltam hozzá, mert nem tudom melyik a legmegfelelőbb a gépnek, pl a Video renderer: EVR Custom Present alapból (win7 gépen), de régi xp-s gépen az auto selection volt.
Korábban próbáltam átnevezni a configot és frissítés után újra azt kiválasztani, de akkor sem maradtak meg a beállítások. Egy ideje szerencsére a billentyű parancsok maradtak, csak a téma, megjelenítés stb nem. Tudom le lehet menteni, de azt azért nem akartam, mert komolyabb változásnál bekavarhat. Most legutóbb minden maradt (lehet az kavart be), de sajnos törölnöm kellett az egész lejátszót a korábban leírt jelenség miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BIOS topic
- Apple MacBook
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- BMW topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest