Hirdetés
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Ezen a beállításon én is gondolkodtam már, hogy integrált vga esetén melyik jobb, hardveres gyorsítással (use DXVA), vagy nélküle. Ezt is alapon hagytam, évek óta be van kapcsolva és még sosem okozott problémát. Valamit lehet, hogy újítottak az újabb verziókban, vagy más a decoder, mert most visszatettem egy régebbit és ezzel nincs semmi gondom bekapcsolt DXVA-val.
(Egyedül WMV3- nál kellett eddig a VLD helyett Disabled-re állítanom, mert egyes .wmv videóknál mozgás közben halványkékes színfoltok jelentek meg, pl arcon, testen lehetett jobban látni)
Video renderer: EVR Custom Present-re van állítva, ebben sem vagyok biztos, hogy melyik a legoptimálisabb, mert sokszor az Auto selection jobb lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- EAFC 26
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Asus Vivobook i5-1335, 8GB, 512GB, 15,6", számlával, garanciával, gyári magyar
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest