Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Krystal_s
üzenetére
Ismerem a jelenséget, vagy legalábbis gondolom, hogy (ha) arról van szó. Nálam a DXVA-gyorsítás okozott ilyet, ezért azt inkább ki is lőttem teljesen.
Intel Celeron, integrált GPU (nem használok külön videokártyát) a processzor önmaga is elviszi, nekem nem olyan fontos a gyorsítás, ami viszont okozhat néha minőségi problémákat is.
DXVA-használatot mutatja némelyik skin is, vagy az OSD info. TAB, ha jól emlékszem, csak nekem már át van konfigurálva a billentyűparancs, hogy távszabályzóval is menjen:
Csak itt a DXVA már eleve nem tud aktiválódni, mert közvetlenül az Overlay-re vetítek, ami nekem TV-n szebb, kontrasztosabb képet ad (kimarad a Windows GUI-réteg). Csak így viszont átmenetileg lekapcsolja a Win7 Aero felületet is, de inkább kapcsoljon, a jobb képért cserébe.
Más esetben itt lehet állítani:
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- ASUS notebook topic
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Arc Raiders
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest