Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miksai
csendes tag
Na akkor próbálom másképp megfogalmazni. Tehát nekik jelenleg 30.000 féle munkadarabjuk van, amit különbözőképpen szeretnének festeni. Más idő, más technológia, stb.
Ők azt kérik, hogy nekik több mint 100.000 féle munkadarabjuk lesz, és mindegyiket szeretnék külön bevinni.
Vonalkódolvasóval szeretnék megoldani. Nem a panel Pc-ről kiválasztani, hanem vonalkód olvasó segítségével, és a program tudja, hogy milyen munkadarab az, mi a neve, milyen technológiát kell használni, és mennyi idő, stb.
A vonalkódolvasást meg tudom oldani a recepten belül, de a recept csak 65535 rekordot tud felvenni, így a 100.00 fölött kérést nem tudom megoldani.Ha sikerülne több mint 100.000 rekordot felvinni a receptbe, akkor semmi problémám nem lenne. A kezelő a vonalkód olvasóval leolvassa a munkadarab számát, és már tudná is a program hogy mit kell csináljon. Nem kell semmit kiválasztani, semmit keresgélni.
De mivel nem lehet, így nagy a problémám. Remélem most már érted a problémámat, és esetleg ötlettel is tudsz szolgálni nekem. Nagyon nagy segítség lenne.

Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest