Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0rbert0
senior tag
válasz
Tomika86
üzenetére
Szia,
Nem az M_ADD1-nek kell adni értéket. Leírást nem találtam róla, de szerintem az azt csinálja, hogy amit a hajtás kiszámol nyomaték setpoint-ot ahhoz ezt az értéket hozzá adja. Magyarul ha nem csinálsz a motorral semmit, éppen áll, de be van kapcsolva, akkor a nyomatékot próbálja 0-án tartani, de ha te beleírsz ebbe az M_ADD1 értékbe, akkor az hozzáadódik a (hajtás által) kiszámolt nyomaték setpoint-hoz, ergo az nem 0 lesz. Így a motor forogni fog.
Mint említettem neked a 2. és 3. kimeneti word fog kelleni a 750-es telegramból. Az M_LIMIT_POS és M_LIMIT_NEG.
A 102-es telegramban meg valószínűleg azért nem tudsz semmit sem állítani, mert a TO "ráül" és írogatja a háttérben. Mivel gondolom észrevetted, hogy a Supplementary Telegram-ot nem tudod megadni a TO "wizzard"-ban, ezért ezt a TO nem írja, ez a felhasználói programra van bízva.
Azon nem kell csodálkozni, hogy 1200-ben nem működik minden, mert ez a TO-s dolog 1500-re lett fejlesztve és 1200-re csak rá van "erőszakolva".Próbáld meg azt amit fentebb írtam.
Így sebesség szabályzó üzemmódba lesz a motorod nyomaték korláttal.TIA V16-hoz természetesen nem jó a 15-ös licence.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Interactive Brokers társalgó
- TCL LCD és LED TV-k
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- VR topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest