Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0rbert0
senior tag
válasz
Tomika86
üzenetére
Szia,
Nem az M_ADD1-nek kell adni értéket. Leírást nem találtam róla, de szerintem az azt csinálja, hogy amit a hajtás kiszámol nyomaték setpoint-ot ahhoz ezt az értéket hozzá adja. Magyarul ha nem csinálsz a motorral semmit, éppen áll, de be van kapcsolva, akkor a nyomatékot próbálja 0-án tartani, de ha te beleírsz ebbe az M_ADD1 értékbe, akkor az hozzáadódik a (hajtás által) kiszámolt nyomaték setpoint-hoz, ergo az nem 0 lesz. Így a motor forogni fog.
Mint említettem neked a 2. és 3. kimeneti word fog kelleni a 750-es telegramból. Az M_LIMIT_POS és M_LIMIT_NEG.
A 102-es telegramban meg valószínűleg azért nem tudsz semmit sem állítani, mert a TO "ráül" és írogatja a háttérben. Mivel gondolom észrevetted, hogy a Supplementary Telegram-ot nem tudod megadni a TO "wizzard"-ban, ezért ezt a TO nem írja, ez a felhasználói programra van bízva.
Azon nem kell csodálkozni, hogy 1200-ben nem működik minden, mert ez a TO-s dolog 1500-re lett fejlesztve és 1200-re csak rá van "erőszakolva".Próbáld meg azt amit fentebb írtam.
Így sebesség szabályzó üzemmódba lesz a motorod nyomaték korláttal.TIA V16-hoz természetesen nem jó a 15-ös licence.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- szinte új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 3 év garancia
- Thermaltake Smart Pro RGB 850W
- új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év Apple garancia
- iPhone Air 256GB Space Black színben, bontatlanul eladó!
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 1TB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest