Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vottokar
senior tag
Sajnos a Siemens Magyarországról én sem tudok igazán sok jót mondani. A tanfolyamaik árai a horror kategóriában vannak az átadott tudásanyaghoz képest, és a segítségnyújtási szándékuk igen közel van a nullához..
Sajnos néhányszor keresnem kellett őket, de volt, hogy vagy 10 emberkével beszéltem, és úgy sem tudtam kicsikarni belőlük a szükséges információt.
Úgy hallottam, (lehet, hogy rosszindulatú pletyka, hogy hozzáállásuk a rendelt anyag mennyiségével arányban javul), de akkor úgylátszik a mi kétszámjegyű millás Siemens rendelésünkkel kevesek vagyunk.

És nem a Siemens PLC-ket akartam fikázni, hanem a Siemens Magyarország hozzáállását.
Új hozzászólás Aktív témák
- Léghűtés topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Revolut
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MÉGÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest