Hirdetés
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigor Mortis
csendes tag
Szia Szirty!
Nos, igen. Egy ilyen hibának a roppant szórakoztató kihatásait már volt szerencsém megtapasztalni egy pár éve telepített és átadott, egyedi gyártású, olasz csomagológépnél. Egy nappal a telepítő mérnökök távozását követően azzal a ténnyel szembesültünk, hogy elég egy jól célzott „bökés” a HMI egyik képernyőjének megfelelő elemére és a gép két keresztbe mozgó része összeakad. Hja kérem! Parádés, ingergazdag péntek éjjel volt, emlékszem, mintha csak tegnap történt volna. (Tudni kell ehhez, hogy az olasz műszaki szakemberek péntek déltől, hétfő délig – legalábbis az én elméletem szerint – átköltöznek egy másik dimenzióba vagy párhuzamos univerzumba, ahol biztosan nincs térerő.
)Emlékeim szerint éppen a Te príma kis weboldalad (azt hiszem ez: [link] ) nyújtott mankót és mentett ki akkor a csávából (mármint, hogy ne csak parádés péntek estém, hanem hasonlóan tréfás hétvégém is legyen). Engedd meg, hogy így utólag is, megköszönjem az oldal összeállítása és üzemeltetése terén tett erőfeszítéseidet és segítő szándékodat. Nekem jócskán segítettél, az biztos.
RM
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 pro / ps5 pro 2tb
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- MEMÓRIA BAZÁR!! 4GB - 8GB - 16GB - 32GB (+Kit) /+12HÓ/
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- 58.5 mm full fém tamper
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)