Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigor Mortis
csendes újonc
Szia Szirty!
Nos, igen. Egy ilyen hibának a roppant szórakoztató kihatásait már volt szerencsém megtapasztalni egy pár éve telepített és átadott, egyedi gyártású, olasz csomagológépnél. Egy nappal a telepítő mérnökök távozását követően azzal a ténnyel szembesültünk, hogy elég egy jól célzott „bökés” a HMI egyik képernyőjének megfelelő elemére és a gép két keresztbe mozgó része összeakad. Hja kérem! Parádés, ingergazdag péntek éjjel volt, emlékszem, mintha csak tegnap történt volna. (Tudni kell ehhez, hogy az olasz műszaki szakemberek péntek déltől, hétfő délig – legalábbis az én elméletem szerint – átköltöznek egy másik dimenzióba vagy párhuzamos univerzumba, ahol biztosan nincs térerő.
)Emlékeim szerint éppen a Te príma kis weboldalad (azt hiszem ez: [link] ) nyújtott mankót és mentett ki akkor a csávából (mármint, hogy ne csak parádés péntek estém, hanem hasonlóan tréfás hétvégém is legyen). Engedd meg, hogy így utólag is, megköszönjem az oldal összeállítása és üzemeltetése terén tett erőfeszítéseidet és segítő szándékodat. Nekem jócskán segítettél, az biztos.
RM
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)