Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cooldmann
csendes tag
Szia Szirty!
Csak nem megy ez az óra hadművelet. Kiolvastatom az órát, és figyeltem online, hogy milyen adatokat ír be a vb címre.
Nos az év, hónap, nap, még stimmel, de az óra ,perc, másodperc, nem a leírás szerinti számokat produkálja pl: óra 00-23, perc 00-59, mp:00-59, hanem szépen elballag 99 ig és akkor vált a perc 1-et előre. A perc 99-ig megy s aztán lép egyet az óra. .
Kísérleteztem, hogy menet közben változtatom az időt, ezt PC ről tettem. Azt tapasztaltam, hogy 15 óráig szépen követi a visszaolvasott időt, aztán logikátlanul ugrálni kezd. 22 ora visszaolvasáskor 34 lesz, ami ugye irreális a percekről másodpercekről nem is beszélve.

Így igen nehéz kitalálni hogy az összehasonlító művelet vb címet hogyan paraméterezzem.
A másik zavaró dolog, hogy az óra beolvasás T címe miért változik online 9-esre vb0 ról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- PlayStation 5
- Hegesztés topic
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Linux Mint
- Apple iPhone 17 - alap
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest