Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Helló akoel!
"Mivel tudtál ilyen ábrákat csinálni?"
OpenOffice draw-al készítettem az ábrákat. Szerintem kiváló ilyesmire. Ebben a cikkben lévő diagramok és ábrák is azzal készültek (kivéve a programrészlet screenshotok persze).
"Légyszi magyarázd el, hogy mi az Y1, Y2 és az F"
Hát többet írtam volna ha többet sikerül kihámoznom belőle.
Az ábrák azért ugyanazok, mert a te leírásod alapján készültek. És beletettem még a programban lévő változókat Y1, Y2 és az F. Szerintem az a létradiagram nem azt csinálja, mint amit az idődiagramok leírnak. Mint ha hiányozna a fele.
Az Y1, Y2 és az F nyilván a beavatkozók lennének, tehát amik mozgásra késztetik a "valamiket".
Új hozzászólás Aktív témák
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.09.11-ig garanciális, számlával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs