Hirdetés
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
Új hozzászólás Aktív témák
-
akoel
csendes tag
Szirty
Köszi a gyors reagálásért.
Mivel tudtál ilyen ábrákat csinálni?
Szóval, mint mondtam nem az enyém a jegyzet hanem a hugomé, akit ki kellene okosítanom. De összesen ez a jegyzet, amivel információt kaphattam. Nem állítom, hogy tökéletesen rajzolta le a táblán lévő dolgokat. De mondjuk az általd gyártott diagramok, ha jól látom alapvetően csak az előre és hátra rajzokban különbözik, na meg a késleletetésekben.
Légyszi magyarázd el, hogy mi az Y1, Y2 és az FAzt mondod, hogy a program nem azt csinálja, amit én gondoltam, hogy csinál. Amit én gondoltam, azt a diagramok alapján képzeltem csak el. (Ha ez alapján másként van, légyszives javíts ki). Akkor ezek szerint a diagram és a létradiagram nem ugyanazt mutatják?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Ps5 Spider-Man 2 limitált kiadás szobor és kontroller
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Google Pixel 7 Pro 12/128 GB fehér + extrák
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe SSD magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Honor 200 pro
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest