Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pelmo
csendes tag
válasz
csgabiii
üzenetére
Segíteni biztos tudunk vannak itt páran akik értenek(Szirty) hozzá vagy értegetnek(én)!

De én is csak segítek azt ne várd el hogy egy régi szakdogát csak át írsz azt jó van, minimális befektetéssel...Bár én is voltam diák(nem is olyan régen) csináltam én is hasonlót hajaj.DE akkor is ebben nincs sok sport érték és ha később is ezzel akarsz foglalkozni akkor ne járd ezt az útat!Ezt én is csak most tapasztaltam meg!
Pl van-e valami ötleted?Szabályozástechnika vagy valami vezérlés amit szeretnél csinálni?Pl. valami szintszabályozás ami vezérlési dologgal meg van bolondítva. Vagy esetleg más terület gyártásautomatizálás valami gép működtetése?
Tudom ötletet nehéz szerezni (nekem legalábbis az volt). Amióta dolgozok ötletet adnak nekem...
Egyelőre ennyi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Temu
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Path of Exile 2
- LG LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Okos Otthon / Smart Home
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest