Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Gaming notebook topik
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- RAM topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
bekecs
csendes tag
Sziasztok
Na szóval feltettem az SP5-öt és így meg vannak a cpu-k, megtudom nyitni az FC-ket, a nyelvi beállításért még reklamál, de az nem érdekes. Köszi a segítséget. Szeretnék továbblépni, pontosabban monitorozni. A PLCSIM használata nem igazán jön össze. Utána néztem hogy kell csinálni, én valahogy így értelmezem, legalább is így próbáltam, de nem működik. Szóval megnyitom az S7-et, majd megnyitok egy projectet. Elinditom a plcsim-et, ami a felső ikonsorban van a végefele. Megjelenik a plcsim ablak. Itt nyomok egy new PLC-t és beteszem RUN-P-be. Majd a projectbe megnyitok egy FC-t, ekkor megjelenik LAD-ba a program, itt nyomok egy downloadot, majd monitor(szemüveg). És itt van amit nem értek. Alul látom hogy fut, az az run mellett a zöld csik, de nem ugrál, hanem teljes hosszában kimegy a zöld csik és úgy marad. A programban is ilyenkor bizonyos részek már ki szoktak zöldülni, de nálam semmi. A PLCSIM-ben, ha mondjuk bepipálok akármilyen változót, nem történik semmi. A proramban is, ha egy kontaktot be billentek 1-be, semmi változás nem történik, nem zöldűl semmi. Mit kéne beállítanom vagy mit csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Kilőtte Elon a Twittert és Grokot a világűrbe
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Cairn - Indulhat a hegymászás!
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- LG 65G2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest