Hirdetés
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bekecs
csendes tag
Sziasztok
Na szóval feltettem az SP5-öt és így meg vannak a cpu-k, megtudom nyitni az FC-ket, a nyelvi beállításért még reklamál, de az nem érdekes. Köszi a segítséget. Szeretnék továbblépni, pontosabban monitorozni. A PLCSIM használata nem igazán jön össze. Utána néztem hogy kell csinálni, én valahogy így értelmezem, legalább is így próbáltam, de nem működik. Szóval megnyitom az S7-et, majd megnyitok egy projectet. Elinditom a plcsim-et, ami a felső ikonsorban van a végefele. Megjelenik a plcsim ablak. Itt nyomok egy new PLC-t és beteszem RUN-P-be. Majd a projectbe megnyitok egy FC-t, ekkor megjelenik LAD-ba a program, itt nyomok egy downloadot, majd monitor(szemüveg). És itt van amit nem értek. Alul látom hogy fut, az az run mellett a zöld csik, de nem ugrál, hanem teljes hosszában kimegy a zöld csik és úgy marad. A programban is ilyenkor bizonyos részek már ki szoktak zöldülni, de nálam semmi. A PLCSIM-ben, ha mondjuk bepipálok akármilyen változót, nem történik semmi. A proramban is, ha egy kontaktot be billentek 1-be, semmi változás nem történik, nem zöldűl semmi. Mit kéne beállítanom vagy mit csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam topic
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Eladó dobozos, fóliás THERMALTAKE The Tower 600 fehér ház
- GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- Dell Alienware Nvidia Geforce RTX 2080 Super 8GB
- Aztech Szerviz I RETRO Számítógép Szerviz I Szervizelés, Telepítés, Adatmentés, Szoftveres Javítás
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest