Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bekecs
csendes tag
Sziasztok
Na szóval feltettem az SP5-öt és így meg vannak a cpu-k, megtudom nyitni az FC-ket, a nyelvi beállításért még reklamál, de az nem érdekes. Köszi a segítséget. Szeretnék továbblépni, pontosabban monitorozni. A PLCSIM használata nem igazán jön össze. Utána néztem hogy kell csinálni, én valahogy így értelmezem, legalább is így próbáltam, de nem működik. Szóval megnyitom az S7-et, majd megnyitok egy projectet. Elinditom a plcsim-et, ami a felső ikonsorban van a végefele. Megjelenik a plcsim ablak. Itt nyomok egy new PLC-t és beteszem RUN-P-be. Majd a projectbe megnyitok egy FC-t, ekkor megjelenik LAD-ba a program, itt nyomok egy downloadot, majd monitor(szemüveg). És itt van amit nem értek. Alul látom hogy fut, az az run mellett a zöld csik, de nem ugrál, hanem teljes hosszában kimegy a zöld csik és úgy marad. A programban is ilyenkor bizonyos részek már ki szoktak zöldülni, de nálam semmi. A PLCSIM-ben, ha mondjuk bepipálok akármilyen változót, nem történik semmi. A proramban is, ha egy kontaktot be billentek 1-be, semmi változás nem történik, nem zöldűl semmi. Mit kéne beállítanom vagy mit csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Nintendo Switch 2
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Apple iPhone 17 - alap
- Napelem
- War Thunder - MMO Combat Game
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest