Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dekorn
csendes tag
Szia Szirty!
Köszönöm a választ. Szóval csak annyit csináltam hogy az egyik FB egyik NWjében egy timer FB meghívásának idő beviteli módját változtattam meg , hogy azt a Scada-ból lehessen állítani. Ehhez plusz két változót kellett létrehoznom a statba az ellőbeolvasáshoz a két idő összehasonlítása miatt. Azonban ez a rész nem is volt problémás azonban már itt is hibát jelzett a STAT elemek között volt egy FB meghívás amit újra kellett deklarálnom és csak ezután lett oké, de ehhez a részhez nem is nyúltam.Most az jutott eszembe még hogy lehet hogy hiába a letöltött projektel dolgoztam mégis a DB blokkot átmásoltam egy eredeti projektből ahol azt átalakítottam, mivel az symbolum listával rendelkezett. Hát nem tudom mi lehett a pontos dolog ami kiváltotta a problémát , mondjuk engem csak az OB1-es blokkban a call rész magától való átalakulása call ... end call osra zavar csak. Lehet hogy ott az volt a probléma hogy az FB blokkot változtattam , de a hozzá tartozó DB-t nem? És ha egy instant DB okozhat közvetetten más FB blokk hibássá válását? Szóval jobban utána kell néznem ezeket a viszonyokat az FB és az instant DB között. Hát ha van valami tipped akkor azt megköszönöm , meg ha produkálom a jelenséget akkor ledokumentálom a lépéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Yettel topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Robot fűnyírók
- Fizess az Instagram sztorik anonim megnézéséért!
- További aktív témák...
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest