Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Tulip-
csendes tag
Köszi, Szirty, tudtam, hogy Rád számíthatok!
(Több fórumon is láttam, hogy PLC témában mindig az élen vagy, néztem a honlapod is a válaszért, de nem találtam)Naszóval, így nem tűnik problémásnak a dolog... elsőre sokezer forintos költséget vízionáltam, de ezekszerint mégse. A kábelről találtam rajzot, az útmutatásod alapján, úgy néz ki az olcsón összehozható. Nem tudsz esetleg valakit, aki itt magyarországon árulna ilyent, akár használtat is? (Arra az esetre ha mégse lenne kedvünk barkácsolni...
) Vagy neked nincs esetleg felesleges darab?A programokból létezik szerinted olyan, amit legálisan is be lehet szerezni elérhető áron?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gyors Creality 3 V3 KE+kamera+fúvóka+Hyper-PLA
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Több fórumon is láttam, hogy PLC témában mindig az élen vagy, néztem a honlapod is a válaszért, de nem találtam)
) Vagy neked nincs esetleg felesleges darab?