Hirdetés
- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- E-book olvasók
- Apple MacBook
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dezsi82
tag
Szia Szirty.
Bár 1000 %-ra nem tudom mondani, de elvileg semmiféle driver sem szükséges hozzá. Amit pl én csinálok távoli elérés (bár az Siemenshez, tehát TCP/MPI átalakító), ahhoz sem kell semmilyen driver a gépre, csak egy VPN kliens. A soros porton kijövő adat nem hiszem, hogy csak FINS lehet, mert akkor nem tudna működni szabványos soros eszközökkel.
Szia akosf!
De különben így is vissza kell majd fejteni az adatot. Vagy már működik a felhasználónál egy teljesen rugalmas protokoll, amibe csak benyomod az adatokat az előírt formában, és már működik is a dolog?Én különben nagyon furcsállnám, ha az Omron nem tudna ez ethernet portján TCP stringet nyomni. Legalábbis akkor engem megvezetett az ottani emberke, amikor egy egyszerű alkalmazásban ez lett volna a feladat. Még jó hogy aztán nem Omronnal adtuk ki az árajánlatot, és nem rendelték meg.

Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Fogyjunk le!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OLED monitor topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asztalos klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Le Mans Ultimate
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- További aktív témák...
- Cooler Master Cosmos C700P + 4db be quiet! Light Wings 120mm PWM + kontroller
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest