Hirdetés

Aktív témák

• djherby

tag

Uraim!

A pont Minas, és Kolbay kollégáknál van. Na és azért Seb3s kollégát se hagyjuk ki!
    Mikor először idejöttem, csak azt olvastam, hogy így a Pana, úgy a Pana. Persze hallomásból tudtam, hogy tényleg a plazma technológia élenjárója. Bevallom én is azzal szemezgettem, de az utóbbi pár hétben, már kompromisszumokat kötöttem volna. Inkább egy 46"-os, csak Pana legyen. Aztán kerestem más fórumokat is, és mindig néztem a külföldi teszt oldalakat is. Ahol már nem olyan egyeduralkodó a Pana.
    És akkor megláttam élőben a Samu 50B530-at, kiváló anyaggal meghajtva. Szerelem volt első látásra. De azért az idei modellt választottam. Nem bántam meg. És inkább a méret!

Szóval arra kell gondolni, hogy amikor ide téved egy emberke, azzal a feltett szándékkal, hogy Plazma tv-t akar venni, mit fog itt olvasni. Én azt tartanám helyesnek, ha azt látná, hogy ez azért jó, amaz meg ezért. Mindenkinek meg van a favoritja. És kinek a pap, kinek a papné. Mindenkinek pénztárcája szerint. Én azért nem jelenteném ki semmire sem, hogy az a legjobb! Jó valamiben, és kész. Aztán ki-ki döntse el, hogy miben. Pl. a Pana a feketében 500 v. 1500 óráig, az LG és a Samu ár-érték arányban, szolgáltatásokban.
    Sztem egy fórum arról szól, hogy mindenki megosztja a tapasztalatait, nem arról, hogy melyik a jobb.

Valamely kolléga írta az egyik hozzászólásomra, hogy a Samu melegszik. El kell, hogy szomorítsalak, qrvára nem! Nincs benne venti, és a 3 éves LG lcd-m sokkal melegebb. Míg a Pana ha jól tudom elérte, hogy 4 helyett már csak 2-t tesz bele. 24p akad. Tegnap néztem egy 1080p-s filmet, amire a TV-is azt írta, hogy 1080p/24Hz és ez sem akadt egyáltalán. Sajnos nálam ez is cáfolva.
    És még egy kellemes meglepetés, viszi az mkv-t is. Ha ezt tudtam volna, lehet hogy nem veszek média lejátszót. Most megspóroltam volna 50-ezret.

Üdv. mindenkinek és jó fórumozást!

Aktív témák