-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
nincsnév007 #190547 üzenetére
Ubisoft have announced Rainbow Six Siege X, a massive overhaul to R6's graphics, sound, and gameplay
The update has been in development for years
It's confirmed not to be a direct sequel and is more comparable to CS:GO getting upgraded to CS2 -
Wesder
titán
válasz
Beegabor81 #190543 üzenetére
A Dead Cells egy Roguelike, Metroidvania elemekkel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Rainbow Six Siege X Teaser
Teljes leleplezés március 13-án. -
ProEvoFan
nagyúr
-
raziel01
veterán
Újabban valahogy nem igazán jött össze jó játékot találni. Mind törlést kapott.
F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch: kb a felénél abbahagytam. Jól néz ki de amúgy a harc engem nagyon nem kötött le. Nem éreztem rá. Felfedezés része még tetszett volna de például pár helyen nagyon untam, hogy nincs normális fast travel.
Assassin's Creed® Syndicate: kb 6 órám lehet benne, valahogy nem adja a sztori. Majd Shadowsra ránézek akcióban.
Chernobylite: valahogy nem éreztem, hogy lenne normális összefüggő sztori, 3 órám lehet benne, lehet valaki élvezi a bázisépítős részét, szerintem egy sima Metro 2033 szerű sztorivezetéssel előrébb lettünk volna.
ENDER LILIES: Quietus of the Knights: szép, jó az OST, a harc itt sem kötött le kb mindig ugyan azt kell csinálni. 3 óra után hagytam. Dead Cells 100-szor jobban tetszett még 30 óra után is.
Gris: Nagyon érdekes az art stílus de nem kötött le. Bár látom nem hosszú játék kb 30 perc után töröltem.
Tormented Souls: ezért mondjuk fizettem 2000 Ft körüli összeget, egy darabig tetszett, hogy régimódi de szerintem marha sok az ellenfél amit a rögzített kameranézet miatt sokszor szenvedés megölni. Menteni sem lehet végtelenszer.
-
zojjektum
senior tag
válasz
F-ECT$ #190532 üzenetére
Valószínűleg egyedül leszek a véleményemmel, de én hálát adok az égnek, hogy bekerült a havi “ingyen” játékok közé, mert előtte meg akartam venni. Minden forintot bántam volna, ha ráköltöm. Kb. 4 órát játszottam vele, próbáltam megtalálni a szépségét, de számomra értékelhetetlen.
-
Bad Pritt
félisten
Részemről a holnap hajnalni Nightreign teszt már offos, 3-4 órát sikerült játszani vele, ezek alapján véleményes, de jobban tetszett, mint vártam volna. Néhány gondolat koherencia nélkül:
- A választható karakterek itt már nem csak kezdő presetek, mint eddig és emiatt eléggé be van határolva, mi lesz hasznos számodra és mi nem. Ez pozitív lehet azok számára, akik az Elden Ringben sem voltak a kísérletezős fajták, negatív azoknak, akik mindenféle wtf karaktereket raktak össze.
- Az RPG része rendkívül le van egyszerűsítve a játéknak, ez tuti nem fog bejönni sokaknak. Az itemizáció, karakterfejlesztés, fegyverek teljesen le vannak csupaszítva, hogy a lehető legkevesebb időt kelljen válogatással tölteni, viszont ez azt is jelenti, hogy könnyebb átlátni, soulslike szüzeknek és új játékosoknak szerintem ez pozitívum lehet.
- A játék gyors. A gameplay loop a nap végi bossharcig teljesen battle royale és erősen épít a játékos tudására, itt nem lesz idő nézelődni, válogatni, olvasgatni, mész, gyalulsz és felszereled a lehető legjobb módon a karaktered.
- A sziget ugyan minden alkalommal más kicsit, de a lényeges pontok mindig megvannak és nagyon hamar ki lehet ismerni, ez egyértelműen egy gyengébb aspektusa a játéknak, hamar unalmassá válhat.
- A karaktereket is kéne még egyensúlyozni, a Duchess egy kalap szar volt, Wylder és Guardian tűntek toronymagasan a legjobbnak a tesztben. Itt ütközik ki az, hogy az Elden Ringben a low-level mágus nem túl erős, ezt sajnos a Nightreign is hozta magával.
- Az AI sajna továbbra is egy zsák krumpli értelmi színvonalával vetekszik. Titkon reménykedtem benne, hogy kicsit dolgoznak rajta, ha már deklaráltan koop fókuszú a játék, de nem nyúltak bele.
- Remélem lesz benne duo végül, a trio néha nehézkes, ráadásul ha egy bénább van köztetek az rendesen vissza tudja húzni a másik kettőt. Duóban könnyebb figyelni a másikra és segíteni egymást. Solóban szerintem nem lesz jó élmény, láthatóan a teljes loot rendszert több játékosra tervezték egyedül hamar unalomba fullad majd.
- Remélem lesz lehetőség barátnak jelölni olyan randomokat, akikkel jobb köröket megy az ember, hogy később tudjuk még együtt tolni. Network testben a menü kicsit foghíjas volt.
- Az optimalizáció gatya, rosszabb, mint a sima Elden Ring volt megjelenés környékén, meglátjuk, mennyire tudják összetákolni május 30-ig.
- Végezetül: a játékra nagyon sok balance változtatás szorul, rengeteg apróságba bele kell nyúlniuk. Remélem lehet majd visszajelzést küldeni, mert írtam listát. -
Bad Pritt
félisten
válasz
F-ECT$ #190532 üzenetére
Mi az hogy.
Itt végre sikerült platinázni, ha már az Xboxos változat még a nagy patch után is bugos szar maradt.
Végtelenül fárasztó agymenés, a poénok nagyon ülnek, a játékmenet pont elég alá, a fegyverek kellően változatosak, viccesek a kikacsintások. Amit kiemeltem negatívumként korábban azt most is tartom, a bossharcok, főleg a Skrendel tesók nagyon gagyik és a platinához szükségtelen mennyiségű farmolás kell, viszont a luglox ládák elhelyezése még mindig páratlanul jó, így kéne minden játékban a collectible cuccokat elszórni.
A legszebb tényleg az az egész játékban, hogy totál random a semmiből jön valami wtf hülyeség, mint a bicikli őrzése, a telefonbetyárkodás, Tammy and the T-Rex teljes film, vagy a Mackincheese család belső feszültsége és még sorolhatnám.Jó szórakozás.
-
F-ECT$
titán
High on life? Tényleg nem játszik vele senki? Vagy már máshol végigtolta? Nem vagyok nagy híve az fps-ek konzolon játszásának, de ez a játék simán rávett arra, hogy kontrollerrel szerencsétlenkedjek
-
PTM
aktív tag
A héten végigjátszottam a Maneater Apex Editiont, 15+7 óra volt az alapjáték és a Truth Quest DLC. Egy őrült baromság a jó értelemben, az egész koncepció és a kretén narrátor is bejött. Alapjátékot legalábbis nagyon élveztem. Az összes trófea feljött, úgy látszik, hogy ezt megcsinálták, korábban sok panasz volt rá. A menüben mutatott progress viszont beragadt az alapjátéknál és a DLC-nél is. Lehet, hogy idővel szinkronizál majd, nem tudom.
A DLC-t már nem ajánlom. Az erősségek helyett szerintem a játék fő problémáját emelte ki, a béna irányítást. Ez miatt a miatt a time trialok nehézkesek, a legtöbb harc pedig egy unfair clusterfuck, és mindkettőből elég sok van. Az utolsó harc főleg nem tetszett. A narrátoron és a teljesen primitív "sztorin" azért a DLC-ben is jót mulattam.
A játék nincs optimalizálva, a Pro gépen gyakran megakadt, van amikor annyira, hogy azt hittem, kifagyott. Párszor ki is fagyott. A jobb ravaszt pedig erősen igénybeveszi, nem érdemes egy új kontrollert befogni rá.
Nekem akcióban 5600 forintot megért a csomag, mert épp egy ilyen ökörségre vágytam. A teljes ára 18 ezer forint, az ezért rengeteg szerintem.
-
JiMN
tag
Hali
Van most valami leárazás store-ban, amit feltétlen érdemes szerintetek megvenni? -
Peat76
őstag
Stellar Blade-ben leggyengébb nehézség a Normal??
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Ctrl+Alt~Del #190508 üzenetére
Néha kell a nagy pofára esés, hogy tudjuk hol van a helyünk, miben vagyunk jók. Lásd ahogy wesder írta lentebb.
-
Mephike
őstag
válasz
Bad Pritt #190504 üzenetére
Biztos nem lesz bukó, meg hát már most tudható, hogy lesz hozzá egy kiegészítő is.
Meglesz szerintem ennek is a maga játékosbázisa. Sőt gyanítom a streamereknek kifejezetten jó lehetőség lesz ez, hogy együtt játszanak, vagy a közönség tagjaival. Hiszen pörgős és gyors a játékmenet. -
Wesder
titán
válasz
Ctrl+Alt~Del #190508 üzenetére
Az a vágya is teljesült hogy a Sony GaaS játékok bebukjanak.
Olyan jól jártunk vele, hogy kaptunk egy Days Gone Remaster.Nemhogy a Factions készűlt volna el a ND-nál.
-
icemad
nagyúr
válasz
TrishtanAG #190505 üzenetére
Jöhetne a Mortal Kombat-ba is.
-
-
PTM
aktív tag
válasz
Bad Pritt #190500 üzenetére
A cimbik PC-n játszanak, az XBOX pedig fura, főleg hogy ebben a hónapban épp a "minden platformra kiadjuk a játékokat" dolgot nyomja a Microsoft. Érdekes, hogy eredetileg a Kickstarteren a Mandragorát még én is XBOX-ra kértem, de már örülök, hogy PS-re módosítottam.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valaki lemaradt volna:
-
Mephike
őstag
válasz
S e t h #190494 üzenetére
Tegnap tudtam 3 órát játszani végre a Nightreign-nel.
A játék szerintem egész jó lett, persze a mélységeit még ennyi idő alatt nem lehet teljesen megtapasztalni, de azért mégis csak tudtam alkotni valami képet a játékról. Nagyon sok múlik a csapaton és azon, hogy milyen fegyvert tudsz szerezni a run alatt. Talán ez a kettő a legfontosabb kulcselem. A játékban a harc sokkal intenzívebb, mint az alapjátékban. Ez lesz, akinek bejön, lesz akinek nem feltétlen.
Érdemes olyan csapattal menni, ahol a 4 alapkasztból (később lehet még kilockolni újakat) mindenki más, vagy legalábbis nem mindenki ugyanazt hozza. Ehhez az kell, hogy két kasztot legalább alaposan ismerj, hogy amikor a run elején látjátok, hogy ki mit választ, tudj mást pickelni ha kell.
PS5 és PS5 Pro-n is próbáltuk a játékot, flottul ment mindegyiken. Szóval jól sikerült az optimalizálás. Már csak a csapatalakításhoz szükséges kódmegadást kell helyre tenniük a fejlesztőknek, na meg gondolom lesz majd még balance update is.
Egy szónak is száz a vége, akinek az alapjáték nagyon tetszett, ennyi pénzért kipróbálhatja ezt is, de azért nézzen róla egy videót, hogy ne érje meglepetés a harcrendszer miatt. -
S e t h
nagyúr
Amikor a fejlesztő párhuzamos dimenzióban él és baromságot állít indokként miért is hiányzik valami a játékból, de legalább utólag reagál és meglebegteti a változást.
Ubi, hallasz?
-
S e t h
nagyúr
Amúgy kedvelem a Sonyt, kiszámítható, konzekvens.
Rákattintasz és utána röhögsz. -
Szoke1982
senior tag
Nem rossz!
WUCHANG: Fallen Feathers [ videó ]
-
darkstreet89
tag
Köszi mindenkinek, most tényleg lusta voltam vissza olvasni.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
darkstreet89 #190485 üzenetére
Megelőztek.
Amúgy pár hozzaszólást kellett volna visszaolvasni. -
válasz
darkstreet89 #190485 üzenetére
De ugyan úgy tudja egyből megjelenés napján.
-
darkstreet89
tag
Sziasztok!
Lehet volt már a kérdés, de akinek meg a Days Gone lemezesen, az nem tudja frissíteni a Remastered verzióra majd?
-
S e t h
nagyúr
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Beegabor81 #190476 üzenetére
A videóban pont azzal bénázok, de általában tényleg jobb, mint a régi tankos. Ellenben, amin meglepődtem, hogy mennyire jó a modern irányítás a TR 4-hez is, míg az első három szinte játszhatatlan volt vele a tavalyi felújításnál.
-
lmno
őstag
Lemezes Days Gone-hoz nem lehet megvenni a Remastered-et? Nem dobja fel a store, csak 18.790-ért ajánlgatja.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
nincsnév007 #190477 üzenetére
Arra is értendő szvsz, de azt sokkal könnyebb művelet kicserélni, mint a potit, házilag is megoldható.
-
nincsnév007
addikt
ha úgy érzem hogy a controller-ben az R2-nél tönkre ment a rugó arra is van garancia? októberben lenne 2 éves. mondjuk működik ettől független minden, de "hallani" a rugót, ahogy be nyomom a ravaszt.
-
Beegabor81
tag
válasz
TrishtanAG #190472 üzenetére
Próbáld ki a modern irányítást. Sokkal jobban passzol ehhez a részhez, mint a régebbiekhez. Azok tank irányítással jobbak
-
raziel01
veterán
Úgy imádom, hogy júniusban jár le a ps+ extra és se most se az előző hónapban nem adott akciót.
100 font az éves. (UK)
Se appban, se weben, se konzolon. -
TrishtanAG
senior tag
válasz
Kendek #190473 üzenetére
Igen, de szerintem max Larán látszik rendesen, hogy csináltak vele valamit. A környezetnél néha az eredeti, néha az új néz ki jobban; olyasmi, mint amilyen a Fahrenheit remaster volt 10-en éve. Láttam rajongói textúra packokat több Ps2-es játékhoz, amit ötszinttel volt efelett minőségben
-
válasz
TrishtanAG #190472 üzenetére
Ügyes vagyok, ha megmondom, hogy az alsó kép a felújított változat?
-
TrishtanAG
senior tag
Az Angel of Darkness remaster ugyanolyan játszhatlan, mint régen, de legalább mókás dolgokat művel.
Plusz, aki itt megmondja, melyik az eredeti és melyik a felújítás, az ügyes
-
vg
addikt
Ingyenes multis hétvége van, nem kell előfizetés multihoz. Ha volt írva, akkor bocsánat.
-
Mr.Iksz
tag
lenne 1 kerd3sem, hatha valaki tud segiteni. meg regebben leszedtem az e-football pes 2021es jatekot (Pro evolution soccer 2021) a ps5-os gepemre. ps4-re vettem meg anno digitalisan... telepitettem ra 1 olyan patchet,h a csapatok es a bajnoksagok sajat neven legxenek. 1 haverral szoktunk egymas ellen jatszani offline, de ha 2en akarunk jatszani akk nem hozza be a patchelt csapatokat, csak amik gyarilag a jatekban voltak. van erre valami beallitas - en rontottam el valamit?
neki 1 vendeg felhasznalofiokot hoztam letre. -
icemad
nagyúr
válasz
Szilágyi84 #190462 üzenetére
Hát a videóban lévő helyszín, ez a romos város, ez valamelyik DMC részből nagyon ismerős. (4. rész talán?) Az ellenfelek is hasonlóak.
A főhős viszont tényleg, mintha a Bayonetta játékokból lenne.
Nekem végülis mindegy, DMC-t és a Bayonetta-t is szeretem. -
markknight
veterán
Lepörgött a Stellar Blade.
Kimondottan jó játék volt és valahogy a gyűjtögetés is kedvemre volt, pedig azokat nagyon el szoktam hanyagolni a játékokban. A puzzle-ök nem túl bonyolultak, a nehézség normalon pedig pont az ingerküszöbömön belül volt, bár így is jó sokszor meghaltam. A főszereplő nekem annyira nem tetszik, de a világ meg a mátrixos kicsengések átjöttek. Olyan igazi komoly Koreai stílus, pont olyanok mint amilyen scifiket csinálnak mondjuk netflixre. A jelmezeken kívül semmilyen szexuális túlfűtöttség nem volt jellemző a játékra, fényévekre vagyunk pl a Bayonettától. Ajánlott cucc.
Ja és Pro-n nagyon szépek ezek az Unreal 4-es játékok, ez sem volt kivétel. Éles, teljesen vállalható kép Pro Max módban.
-
LÁZ
addikt
válasz
Zso11 #190453 üzenetére
miért tudnál, a 35% off jelen esetben csak arra vonatkozik, hogy a maradék napokat olcsóbban kapod meg a prémiumban, ha lejár, akkor utána 'nulláról' kezdesz megint.
max akkor tudnál váltás után egyből rátenni 1 évet, ha most nálad is feldobja a 35% prémium, 25% extra opciót, ahogy nálam, meg gondolom másnál is, akinek mostanában járt le a plusa (de ez február 22 vagy meddig él, a tied meg mindenhogy augusztusban jár le, valszeg akkor fog előkerülni majd nálad is, ami nálam).
nálad az aktiv extrád miatt az akció az, hogy a maradék napok olcsóbbak legyenek a prémiumban.
-
F-ECT$
titán
válasz
republic666 #190452 üzenetére
Szerintem még így is sok, de alakul
-
Zso11
csendes tag
Sziasztok,
Ha most 'felváltok' prémiumra a 35% kedv. miatt, ugye aug. 1.-ig lenne a prémium előfizetés, akkor utána vajon tudok még 1 évet hosszabbítani ezen a 35%-os kedv.-es áron rögtön? vagy hosszabbítás után eltűnik a kedveményes előfizetési lehetőség?
valaki csinálta már így?
Köszi
Üdv, Zso
[kép] -
F-ECT$
titán
válasz
republic666 #190450 üzenetére
Annál kevesebbnek kellene lennie.
-
republic666
tag
Na, ps akció+eneba+ps Stars 2000 Huf-al a premium 2900 körül havonta azért már nem rossz....
-
Szoke1982
senior tag
The First Berserker : Khazan l A Sleeper Hit [link]
0:18
-
pr0bi
senior tag
Rendkívül látványos és szórakoztató játék lett a Dead Island 2, minden percét élveztem. Kivéve az utolsó boss fightot, kicsit elgurult a fejlesztők gyógyszere. Ez már a szivatás kategória csúcsa volt.
-
whitezo88
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
Kaptam Valentin napra az enebától 10%-os kupont, nem tudom ma határidős-e a felhasználása, plusz azt sem, hogy személyre szóló-e, de ha valaki itt jelzi a topikban annak elküldöm privátban és ha sikerül beváltania akkor használja egészséggel.
-
válasz
TrishtanAG #190418 üzenetére
Világrekord speedrunt csinalt 2 óra alatt, csak a fősztorin futott végig. Valóban megcsinált mindent ng+-ban is csak nem ultra hard fokozaton, hanem a legkönnyebben mert azon lehet a leggyorsabban fejlődni. Ezt is írtam legelsőnek. Végigcsinálta az alapjátékot, aztán ng+ könnyű fokozaton (ott feltápolta a karaktert, beszerezte az ng+ legjobb fegyvereit) és minimum a 3. Végigjátszást kezdte el ultra hardon. Így nekem se lett volna nehéz
Én az alapjáték után egyből mentem ng+ ultra hardra. -
TrishtanAG
senior tag
Megjelentek a gúlamargarinos néne legújabb remaster kalandjai.
Amúgy a TR 4-nek pár perces beszokási idő után kifejezetten jól áll a modern irányítás (az első 3 rész felújítása a négyzetrácos pályadizájn miatt játszhatatlan volt így tavaly). Egyedül a kapcsolókkal és a felvehető tárgyakkal van gond, hogy még mindig pixelpontosan kell nem csak eléjük álni, hanem eltalálni a megfelelő szöget is, különben hiába néz velük Lara néni farkasszemet.
Még nem mertem kipróbálni az Angel of bugfestet, bár állítólag kigyomláltak belőle minden hibát és belepakolták a kivágott tartalmakat is.
-
válasz
koncsik #190430 üzenetére
Sajnos nem elérhető, csak azokat tudod letölteni amiket a médiafájlok kezdőlapján az összes alkalmazás alatt mutat.
-
Sony Pictures Core elérhető itthon? Nem találom sehogy sem a pa5-ön
-
TBT
addikt
Tides of Annihilation - Gameplay Reveal Trailer | PS5 Games
11 percnyi gameplay!
-
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkozom a cserén, régi PS5 fat gépem van!
Két játék érdekelne, hogy milyen lett PS5 pro-n?Silent Hill 2
Astro Bot -
TrishtanAG
senior tag
válasz
beyruth82 #190415 üzenetére
Szerintem akkor ő egyrészt bizonyára nem csak a fő vonalat, hanem mindent is újra megcsinált, így volt ideje tápolni, plusz tuti, hogy agyonfejlesztette a fegyvereit. Régen volt már a HZD, de emlékeim alapján volt olyan robbanó dárdám, ahol minden coil slotba + 35%-os sebzést raktam. Úgy azért már lehet tarolni
-
TBT
addikt
Boldog Valentin-napot!
-
válasz
TrishtanAG #190393 üzenetére
Erősíti mindenképp mert amíg én sebzek a legbrutálisabb fegyvereimmel is max 100-120-at addig a videóban látszik, hogy a streamer 1000-et is. Sima nyíllal én 9-18-akat, ő meg 100-at simán. A sebzés tehát nagyobb a bekapott meg kevesebb, mert engem eltaláltak 3x és már halott is voltam (még az ancient armorral is) addig neki egy-egy bekapott sebzés után max annyit ment le az életerő csíkja mint nekem normal fokozaton az alapjátékban.
-
lo_jo
senior tag
válasz
ldave #190395 üzenetére
Ugyan nem network és performance vonalon, de sokáig tesztelőként dolgoztam, így vannak ilyen területekre specializált ismerőseim, volt és jelenlegi kollégáim.
Egy network tesztnek ez is lehet része és ebből is lehet nagyon értékes információkat leszűrni. Hogyan "éled", hogyan skálázódik, hogy nem fossa össze magát újra a szerver egy leállás után. Több multi vagy always online címnél is futottak már bele más fejlesztők ilyen problémába: launchkor egy hiba miatt nem skálázódott a rendszer, a régiós szerverek lehaltak, de a játékosok folyamatosan próbálkoztak. Egy részük megunta, közben a szerver feléledt, páran bejutottak, futótűzként terjedt, hogy megjavult, mindenki ráugrott és megint lehalt, tetézve esetleg azzal, hogy egy régióra ráugrott a többi is. Ha jól emlékszem, a Diablo 2 Resurrected is ilyen volt a megjelenéskor PC-n, amikor épp feléledt az Americas szerver, ráugrott a teljes Americas, Europe és Asia régió, újabb fasza kis túlterhelést okozva.
Egyébként pedig tesztelői alapvetés: ha egy family&friends, alpha, beta, network, stb teszten minden hibátlan, az nagyon nagyon nagyon gyanús. Ez is abból az 1969-es Dijkstra idézetből következik, ami szerint a tesztelés a hibák jelenlétét, nem pedig a hiányukat mutatja meg.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Wesder #190404 üzenetére
Nézd meg a két nappal ezelőtti videókat. Gyakorlatilag egy Elden Ring Fortnite az egész, a sziget, a loot, a downed státusz, a gameplay loop teljesen ugyanolyan, csak ez egy pve környezet és a végén egy boss van. Ledobnak egy kicsi szigetre, negyedórát bohóckodsz, gyűjtögetsz, fejlődsz, aztán jön a bossharc, majd ezt még kétszer. Kivettek belőle mindent, amit az Elden Ringben szerettek az emberek, nincs benne végtelen felfedezés, nincs sandbox, nincs meg a megszokott fejlődési rendszer, csak egy egyszerű szintlépés, kevesebb tárgyad lehet, sokkal kevesebb lehetőséged van alakítani a karaktered. Az egész játékmenet és harcrendszer a fix kasztok közti szinergiákra épül, hogy a különböző képességeket jó ütemben használva, egymást segítve előrébb jussatok (ezért van az, hogy a cooldown mindegyiknél iszonyat hosszú egyedül is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest