- iPad topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
Ahogy X-en olvasgattam, a fő probléma nem a női karakter, sokkal inkább a karakter mögött lévő she/her nembináris színész"nő" jelenléte, illetve, hogy női szamurájról van szó... Ezt sokan olyan blamázsnak érzik, mint Yasukét az Ubi remekművében.
Engem annyira ez nem érint, ez a játék nem az én világom, bár kétségtelenül szép, amit eddig mutattak belőle + Japánt is szeretem, de gondolom ez már eléggé tré minőségben fog majd futni az alap PS5 konzolon.
Szóval, amíg PS5 Pro-ra /PS6-ra nem váltok, addig esélyesen felejtős ez a játék. -
Beretvás
veterán
válasz
Kendek #175923 üzenetére
Nem lett jobb véleményem a magyar mentalitásról sajnos..
Engem kicsit sem zavart ,hogy ha valaki leírja 1x hogy neki kell, ha kell kell. Ha szükségem lenne én is venném de jó a FAT is. Az viszont ha napi 5x leírja ,hogy DE ő megveszi "akármennyi az ára" már nagyon kínos és unalmas volt. Aztán bejelentik az árát nem kevéssel az az összeg alá amire azt írogatta ,hogy annyiért is kell neki "350" és már jön is a mégsem kell mer ez meg az....
Most meg már ő lessz a kis gyámoltalan, ne bántsátok szegénykét "áldozat"??
Na ne csináljuk már.
Befejeztem
-
.LnB
titán
válasz
Phobion #175924 üzenetére
Annyira szánalmas ezen ennyire kiborulni szerintem.
Régen ha jól emlékszem, volt a World of Warcraft-ról is statisztika, hogy mennyi a női karakter, és mennyi a női játékos. Köszönő viszonyban sem voltak az arányok. Most meg minden fiú/férfi azon hisztizik, ha női karakter van egy játékban.Nekem tetszik ez a Ghost of Yōtei. Szépek az ázsiai nők, nem esik nehezemre nézegetni őket. Szóval ez egy jó bejelentés volt. Számomra az egyetlen említésre érdemes a SoP-ről.
Eredményt hirdetnék:
A legjbb kiszivárgott SoP lineup díj mostani győztese: #175700KaitouP Mert abból se volt szinte semmi igaz, de legalább vicces vó't. -
-
TBT
addikt
"A Final Fantasy VII Rebirth az 1.050-es verzióval lesz PS5 Pro Enhanced, amely november 7-én jelenik meg. A PS5 Pro-n való játék során elérhetővé válik a Versatility Mode, amely lehetővé teszi a 60FPS sebességű játékot a meglévő Graphics Mode-nak megfelelő grafikai hűséggel."
Stellar Blade:
„A PS5 Pro segítségével a játékosok a Stellar Blade-et natív 4K felbontásban, akár 50fps vagy annál nagyobb sebességgel, simább játékmenet mellett élvezhetik, és a PSSR upscale módban a játék szemcsézettsége és részletgazdagsága is javulni fog.
A HFR (high framerate) opció is támogatott, így 80 fps sebességgel is élvezheted a gördülékeny játékélményt (120hz-es kijelző szükséges).” - Dongki Lee /Stellar Blade technikai igazgató, CTO / Shift Up -
GEIL
addikt
S vannak a "háttérben figyelők", akik ezen csak mosolyognak és szép csendben megveszik azt amire szükségük van....és akkor amikor ők akarják.
189-ért vettem a PS5-öt tavaly nyáron, de kollegám elképzelhető hogy átveszi most ősszel 170-ért (még majdnem 2 év garanciával)......és akkor 150 körül rádobva jöhetne a PS5 pro, de még azért alszok rá párat.
-
kresz2
aktív tag
A horizon remastert simán megvenném,ha lenne magyar felirat.
De szerintem nem lesz.
-
Wesder
titán
Volt valami érdemleges a SoP-en? Kicsit lemaradtam róla.
-
_drk
addikt
Hell is us és Arceage igéretes. Új Csucsima azaz Yotei nagyon hidegen hagy.
De lesz most két jó játék a ps+ban. Last of us remaster amúgy is birizgált már.
Csütörtökön meg Death Stranding ne felejtsük.Amúgy csak a HZD remastert nem értem, hogy mi értelme.
-
KaitouP
nagyúr
Ghost of Yotei, wow. Az egyetlen cím, amire nem számítottam.
Az októberi PS+ felhozatal tetszik, pont nemrég mutogattam a páromnak, hogy a Doki Doki-t végig kellene játszani. A Dead Space is facca.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Ps5 slim
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest