Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• axlfsi

veterán

válasz Kendek #166313 üzenetére

Nem tudom, mindjárt megnézem, ...egy kicsit most megint bosszankodom; tegnap, amikor ezeket írtam, a Portal-on keresztül csináltam mindent (azon felül, hogy ugye behelyeztem a lemezt), aztán futottam 1-1-1 kört a minigame-ben, majd - ügyelve, hogy még véletlenül se ki kapcsoljam - elküldtem a PS5-öt pihenő üzemmódba (máskor is már sokszor így volt, lévén szar lassú netem van, ha le kell valamit tölteni, elindítom, aztán másnap ránézek).

Nézem reggel, ugyanott folytatja, ahol volt, amikor pihenőbe küldtem, ... nem akartam hinni a szememnek, de elfogadtam, hogy siettem vagy valami és nem a megfelelőt választottam. Portalra fogtam, figyelmetlen voltam kis képernyő, stb)... TV előtt, újra ellenőriztem a beállításokat (még azt is, hogy pihenő üzemmódban legyen netje, stb ... van egy ilyen menüpont ahol még 2 dolgot be-, illetve ki lehet kapcsolni. Látszólag mindent IS megadtam neki pihenő módban ... eltelt fél nap, most nézem; ismét még mindig csak 22Gb-nál tart, az amúgy - megnéztem hát pontosan - 120.998GB-ból, ...

Mi a fene történik, miért nem tölti le pihenőben a játékot? :F :( :(( :(((

Új hozzászólás Aktív témák