Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mályva
aktív tag
válasz
Kendek #164282 üzenetére
na köszi a segítséget
megvettem a játékot a saját profilomra, engedélyeztem ezt a megosztás dolgot a profilonon, beléptünk az én ps5 ömön az ő fiokjával is, szal fel van véve, de most belépett a sját ps5 én és nem tudja letölteni a játékot, amit én megvettemmost mi kellene tennünk?
-
dunc
nagyúr
Sziasztok PS5 re , hogy találom meg a tartalmak között a Magyar feliratot?
Skyrim. -
toxicjew
addikt
Köszönöm a válaszokat
-
miami
tag
-
Rigormortiis
veterán
válasz
TrishtanAG #164391 üzenetére
Téényleg az Eternal Sonata mennyire jó volt! Meg akkor már az X360 exkluzív Lost Odysseyt is elérhetővé tehetnék. A valaha készült egyik legjobb jrpg.
Pár Atelierrel játszottam még Vitán, de a szememben pont ugyanolyan ótvar alsópolcos játékok, mint a Hyperdimension Neptunia kismillió része. Bár ezek már inkább a bűnös élvezet kategória.
-
toxicjew
addikt
Holnap este lejár a PS plusom. Ha tegyük fel pár napig nem fizetek elő, attól még megmaradnak a könyvtárhoz adott havi játékok stb? Meg a mentések. Hogy működik ez? Várnék kicsit, hátha beadna egy leárazást... Bár sok reményt nem fűzök hozzá.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Rigormortiis #164387 üzenetére
Tales of Xillia 1-2, amik a széria legjobb részei közé tartoznak, Folklore, Eternal Sonata, Atelier kismillió része (ezek amennyire csajosak, annyira szórakoztatóak).
A FF13 részei legalább PC-re elérhetőek, jó kis grafikai modokkal (vannak pl. AI-val feljavított CGI videók, meg új karakterkmodellek; bár ezek kábé akkorák, mint maga a játék)
-
markknight
veterán
-
GEIL
addikt
Már leirtam, hogy még a 4k sem feltétlenül fontos....Az egy dolog, hogy otthon csak és kizárólag (minőségibb) FullHD tv-k és monitorok vannak és megtehetném hogy lecserélek mindent 4K-s kijelzőkre, de kb felesleges.
Amit szorgalmazok az a minimum 60 fps és az sem izgat ha CSAK 1080p-ben tudná a csúcs konzol, de abban a "kis" felbontásban fullos magas grafika legyen ÉS Raytracing is bele kell hogy férjen.Már százszor átbeszéltük, hogy a konzol gaming örökké kompromisszumos fog maradni, de azért 2024-ben már lehetnek picit magasabb elvárásaink is negyedmilláért.....én szeretnék 30 fps-ről meg a medium grafikáról elmozdulni és szerintem ti is elviselnétek az ennél jobb beállítást.
Tudjuk hogy jó volt a lovaskocsi is és sokan ma is szeretik, de ne legyen már szálka a szemetekben ha valaki már inkább autózni szeretne.
Tudjuk hogy jó volt a benzinkúton kapható széthajtogatós térkép is papír alapon, de ne legyen már gond ha valaki már inkább gps eszközt használna.
Tiszteljük ami bevált és jó ( kb 20 éve már csak a 30 fps és butitott grafikával ?), de azért legyen már bennünk elvárás és igény egy reális és elérhető feljebblépésre (minimum 60 fps és magas/max grafikai szint).
PS5-ön Gran Turismo-n RT-t kapcsolva már receg a léc és a 60 fps is gond....és csak 1080p-ről beszélünk. -
Xaels
félisten
The Last Case of Benedict Fox-ot megvette valaki PS5-re? Érdekelne, hogy milyen lett itt.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
TrishtanAG #164383 üzenetére
Milyen olyan jrpg volt ps3-ra, ami jelenleg nem játszható ps5-ön?
Komolyan...a jobb címek azért kaptak felújítást (ninokuni, valkyria Chronicles). Hmmm. Így jobban belegondolva meg is válaszolom a saját kérdésemet: a FFXIII Saga. Azokkal szívesen játszanék újra, nagyon szerettem őket. Xboxon meg is tehetném, de az már nincs.
-
pr0bi
senior tag
válasz
TrishtanAG #164382 üzenetére
Jól hangzik de nem tudom mennyire érné meg időt/pénz ölni bele. PS premium előfizetőkről van most valamilyen statisztika?
-
válasz
TrishtanAG #164375 üzenetére
Szerintem faszább élmény akkor már egy hekkölt ps3 slim / superslim-en játszani
Lehet, hogy kevesebb fps, de autentikusabb
-
3L1T3
addikt
válasz
Sok esetben ez inkább licenc gond.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
TrishtanAG #164376 üzenetére
Szokott lenni, most épp szünetel
köszi a tippet
-
belan
addikt
válasz
spleenszuru #164373 üzenetére
Igen az , mennyire biztonságos össze kötni vele ? Akkor csak annyit kell tennem amikor be akarok lépni a EA accuntba ps jelet választom ki ?
-
válasz
Azért még van pár nagyobb cím, ami nem okés, de a legtöbb az tényleg szépen fut a PC-s emulátorral. Amiket nézegettem, azok teljesen jól mentek notin is, csak egy 7730U procival. Szóval nem lenne lehetetlen a konzolon sem, de ha eddig nem akarták, akkor valószínűleg eztán sem fogják.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
markknight #164360 üzenetére
Nagyon sok éve kiváló állapotban van PC-n a Ps3-as emu, a Ps5-nél gyengébb hardven lehet mindent is fullHD-ban futtatni vele, erősebben meg persze határ a csillagos ég.
Ha lenne esze a Sonynak, akkor hivatalossá tenné és portolná a konzolra, így újra eladhatna mindent is az emuval "remasterelve". -
Bencus88
nagyúr
Nem tudom mennyire emlékeztek a Valiant hearts játékra. nagyon szórakoztató pedig nem egy AAA játék. Tegnap nézegettem a store-t és látom, hogy márciusban megjelent a folytatása egy kis apróért: [link]
-
belan
addikt
Hello ha van valaki meg vettem új NFS játékot de nem enged onlinen játszani miért össze kell kötni a ps accuntot a EA accuntal ?
-
Beegabor81
tag
válasz
Rigormortiis #164369 üzenetére
A Nibelheim-i incidensnél nem Cloud-ot irányítjuk valójában, hanem Zack-et. Cloud csak az egyik Shinra katona( a Nibelheim tűznél lehet is látni ahogy kúszik az anyja háza felé és mondja, hogy "mom...") , soha nem volt igazi SOLDIER. A Rebirth-ben nem találtam meg, de az eredetiben ugye mikor indulnak a reaktorhoz Sephi-vel és Tifa-val , csinálnak egy csoportképet. Na ezt a fotót meg lehet találni az OF FF7-ben és Zack van a fotón. Ezért is mondja Tifa többször is, hogy Cloud soha nem volt Nibelheim-ban 5 éve, de csak nem ismerte fel,mert Shinra katonának volt beöltözve. Ez a két síkon játszódó dolog engem baromira zavar, feleslegesen túlkomplikálják , mindenkiből két verzió van (egyelőre ) de hát ez van ha olyanokra bízzák a sztori megírását, akik a Kingdom Hearts sorozatot is a felismerhetetlenségig zagyválták
-
Rigormortiis
veterán
Nem akarok kötekedni, de a FF7Rebirthben mit keres Cloud-nál a Buster Sword Nibelheim-ben? Akár privátban is jöhet a válasz
Spoiler:
Ugye a CC végén adta oda a kardot Zack Cloudnak, amikor meghalt. Ez viszont már a Nibelheim-i túra (és Sephi bekattanása) után volt. Az rendben van, hogy a Remake végén meg is magyarázták, miért változtak a dolgok, de a Rebirth elején lévő visszaemlékezős rész bőven a múltban játszódik, az idővonal megváltoztatása előtt. Ééés ha pedig Zack amúgy is él, akkor mit is keres a jelenben is Cloudnál a kard??? -
Wesder
titán
válasz
nincsnév007 #164366 üzenetére
Nem.
-
nincsnév007
addikt
a battlefield 2042 elite uprage tartalmazhatja az alap játékot?
-
Rx
aktív tag
válasz
spleenszuru #164319 üzenetére
Nekünk a Rocket league megunhatatlan, illetve az It takes two lett végig tolva kétszer, az is nagyon tetszett. Társaságban pedig a Knowledge is power 1 és 2. Sajnos split screenben nincs nagy választék pedig szerintem lenne rá igény. A Gears of war is ütős volt annak idején
Ghostface
senior tag
2024-04-03 11:25:08
Igen erre gondoltam a profil felhúzása alatt -
oriic
HÁZIGAZDA
Ehhez is jöhetnek már megjelenési dátum.
-
ribizly
veterán
RGH-s XBOX360, vagy ha valakinek megvan még ott a store-ban megvéve, akkor az újabb XBOX One/Series-eken is megy, mert ott ezzel a backward compatibility-vel nem szivatták meg a népet.
Illetve még PC-re be lehet szerezni alternatív kulcsos oldalakról, miután a Steam-es verzió megvásárolhatósága megszűnt.
Egyébként szégyen és gyalázat, hogy nincs ennek rendes, official módja Sony oldalról, de a PC-sek számára (hivatalosan) vagy új XBOX tulajoknak is hozzáférhetetlen kategória.#164360 markknight
XBOX360-on is 60 FPS.
Persze PC-n sokkal jobban néz ki és nincs FPS lock sem. -
markknight
veterán
De milyen durva már ez is, ki kellett szedni PS Plusból mert a Freddy tulajok sírtak. Röhej egyébként a sztori, na ezért kellenek ilyen kollabok a játékokba. Amúgy meg ott a PC bro, hát azon csapasd, még jobban is néz ki és 60 fps
Kendek: Majd mikor már a technika ott tart, hogy jól lehet emulálni, hála az ingyen dolgozó fanoknak, na, akkor majd implementálják szépen mint ahogy a pcsx-et is elcsórták, már ha lehet ilyet mondani. Már évekkel ezelőtt is elég szép eredményeket elértek, szerintem 4-5 év és kiforrja magát.
-
negyven2
veterán
-
Elderath
addikt
válasz
Bad Pritt #164354 üzenetére
Eszméletlen a live service része ennek a játéknak. Ennek kellene lenni az etalonnak a jövőben. Majdnem hetente van valami amiért érdemes belogolni és csapatni pár órát. 2 hónapja van kint a játék és steamen még mindig első helyen a top seller listán és napi 250k CCU megvan simán hétköznaponként is steamen. FF miatt nem toltam 2 hétig kb, de most 2 napja FF helyett csak ezt nyomattam
-
válasz
frankdelgado #164355 üzenetére
Én örülnék neki, ha lenne visszafele kompatibilitás a PS3-as játékokra. De úgy sem lesz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hollow Knight: Silksong rated in south korea
Shadow dropot a népnek.
-
F-ECT$
titán
Rég volt már fps vita, ugye?
-
3L1T3
addikt
válasz
nincsnév007 #164344 üzenetére
Allianz a plusz biztosítás. Nincs szervízelés, kapod az újat! Ha meg gyártói garancia idő alatt döglik meg akkor visszajár a garancia ára. Win-Win
-
bardi
senior tag
Sziasztok!
Soundbar beállításhoz kérnék segítséget.
LG tv ARC HDMI-n keresztül csatlakozik Edifier B700 soundbarhoz. Ez elvileg 5.1.2 csatornás.
A beálílátsok között van soundbar opció, és a dolby atmos kiválasztható, de van ahol azt írják, hogy AV amplifiernek kell beállítani soundbar helyett.
Ez oké, viszont az oldalsó hangszórókat hova kéne beállítani? Ugye minden hangszóró előttem van a szobában. -
nincsnév007
addikt
Konzolvilágon megéri venni +1 év garanciát ps5-re? vagy ilyenkor a bolt szervízelné?
-
markknight
veterán
válasz
Wesder #164341 üzenetére
Én azt hittem ebbe a cuccba olyan erős hardvert raktak mint egy számológépbe, megleptek. Mondjuk még mindig kihagyott ziccernek érzem, hogy natívan nem támogatja. PS Plusos PSX/PS2/PSP címeket, van belőlük elég sok, direkt arra a kontira emulálva, talán még több előfizetést is nyertek volna. Bár lehet fent van a backlogon, csak mire az a két IT-s fejlesztő aki az egész Sony szoftverekért felel, el jutna odáig, addigra már 2030-at írunk.
-
_drk
addikt
válasz
3L1T3 #164339 üzenetére
Megjelenéskor nem volt az rossz. Nagyjából jól működött ami benne volt. A kampány is jó volt és akkor még az end game hiánya se volt olyan elborzasztó mivel új játék volt és míg így is volt valami benne, látod Proevo elvolt vele 800 órát, az átlag szerintem 1-200 óra után unta meg, csak az a baj hogy akkor meg már nagyon és ezek a semmi kis újítások már inkább negatív dolgokat váltott ki.
De ahogy végig kezelték a helyzetet az igaz hogy katasztrófa volt. Kamuztak végig és jó nagy hülyeséget is csináltak.
S1re mivel még mindig nem volt endgame, így inkább lassították a progresst hatalmas nerfekkel.
S3ra most meg is érdemelték a savat hogy vissza nézve semmit nem is csináltak. -
ProEvoFan
nagyúr
Nem értek egyet. A játék jó, de további fejlődést kíván, ez tény. Szarrá játszottam már (kb 800 óra). Teljesen áron vettem, nekem megérte.
Májusi szezonban jön a nagy frissítés és továbbiakban is várhatóak tartalmak.
A D4 tökéletesen jó példa arra, hogy mekkora rinyagép lett a gamer társadalom. Semmi nem jó....
Tisztelet a kivételnek. -
_drk
addikt
válasz
ProEvoFan #164335 üzenetére
A D4 a lehető legrosszabb példa, ott mindent elszurtak amit el lehet!
Kb fél évet azért várt mindenki, de még most 9 hónap után sincs semmi. Persze hogy megy a negatív szarvihar.
Úgy hogy alapvető dolgokat nem oldottak meg és alig javítottak valamit.
Ha minden jól megy akkor most S4re megoldanak több dolgot is ami megjelenés után egy évvel már elég késő, de jobb mint soha.Gamepass-osok örülhetnek. Mire nagyjából összekalapálják megkapták és kb ennyit is ér a game. 70eurt biztos nem.
-
Frod
addikt
válasz
Wesder #164333 üzenetére
Ne nekem mond, közöm nincs a RL-hez
De most már elmélyedtem benne annyira, hogy a patch notes megadta a választ:
"In addition, we have changed the design that previously allowed players to play ranked if they were partied with an individual above the minimum level requirement. Now, no player below the level threshold (20) will be able to enter the ranked experience."Szóval eddig is csak azért ment a ranked, mert #164313 Rxnek megvolt a szükséges szint, és most ezen változtattak. (plusz megemelték 10-ről 20-ra a kötelező szintet)
"we changed the minimum level requirement for the Competitive Playlist to Level 20 (up from the previous level requirement of 10)." -
GEIL
addikt
Még asszonynak is van PSN fiókja (és Microsoft / Xbxox fiókja is), ha bármelyik konzolon vagy eszközön akar Netflixet vagy HBO maxot vagy bármi más ilyesmit nézni/használni, akkor nem kérdés hogy a saját fiókjába lép be és úgy tevékenykedik már évek óta.
A saját fiók konzoloknál (is) fontos....mint a személyi igazolvány vagy a saját alsónemű....nem közösködünk, mindenki a sajátját intézze. -
Frod
addikt
"Az új profil felhúzása is időt vesz igénybe"
Létrehozni egy PSN accot? Legyen 5 perc. Egyszer kell megcsinálni, utána egy kattintás kiválasztani, amikor a másik kontrollert bekapcsolja.
RL-hez nem értek, de tekintve, hogy "ranked mód", kicsit nehezemre esik elhinni, hogy eddig minden gond nélkül ment, tekintve, hogy a vendégfiók sosem ment el semmilyen progress-t. Ez egy két éves cikk, de már itt is azt írják, hogy ahhoz, hogy a ranked egyáltalán elérhető legyen kell min. 10 meccset játszani, hogy egyáltalán tudjon hova sorolni.
Lehet eddig elég volt, hogy a te progressed nézte, és nem foglalkozott a másik játékossal, passz.#164323 spleenszuru
Az Ori, az miaz?
PS-en nincs, csak minden máson.
-
GEIL
addikt
válasz
spleenszuru #164323 üzenetére
Nálunk pont a Rayman pörgött legtöbbet fiammal pár éve.....3D Tv-n is nyomtuk szemüvegekkel co-op módban végig az egészet,....vicces és látványos és nem túl nehéz talán....és akár 4 játékos is nyomhatja egyszerre.
3D szemüveggel piszok jól mutatott mert ugye "parallax" módon scrollozott külön az előtér, külön a héttér és "térben nézve" frankón volt mélysége a játéknak, mintha egy ablakon kinézve miniatűrben láttuk volna a "történetet".
-
LÁZ
addikt
válasz
frantics, knowledge is power, igaz, most már csak lemezesen lehet (sony már nem támogatja a playlinket, így lekerültek a storeból, szóval ha nem volt letöltve régebben, akkor marad a lemez), de must have.
meg amit a kollega írt /164322/, +little big planet 3+sackboy már gondolom megvolt...
-
spleenszuru
őstag
Köszi.
Akartunk egy kifejezetten autóst, néha nem árt közösen egy olyan sem.
Crash Team Racing van még wishlisten, de ott is utána kell néznem, ad-e progresst ha localban toljuk.
It Takes Two kész, majd azt talán még egyszer, trófeák miatt, meg karaktert cserélve.
Rayman tőlem valamiért távol áll, Unravel 2 wishlisten van.
Az Ori, az miaz? -
GEIL
addikt
válasz
Rayman Origins
Rayman Legends
It takes Two
Unravel 2
Ori ? -
F-ECT$
titán
Az viszont a játék hibája, hogy nem igazán van endgame benne. Mire minden fejlesztéssel kész vagy, akkorra kb meg is unod az alap játékot, de más mód meg nincs. Egyébként kontent tényleg gyakran jön, de a heavy usereknek ez kevés. Ebből a szempontból szerencsésebb a pvp játék, mert ott mindig lehet a laddert mászni.
-
spleenszuru
őstag
Mi hétvégén Disney Speedstormozni akartunk együtt, split screenen, de az meg előre közli, hogy localban semmit az ég világon nem kapunk haladás szempontból, az meg úgy nem fun.
Így maradt az Overcooked 2, ami amúgy engem őrületbe kerget.
Ill. megvettem akciósan A Way Out-ot, na az tetszik nekünk. -
Rx
aktív tag
Azért meglepő, mert éveken keresztül játszottunk így és akkor nem volt vele probléma. Ez pedig a semmiből jött...vagy én nem olvastam róla. Az új profil felhúzása is időt vesz igénybe, főleg ha heti kb. egy alkalommal tudunk kis időre leülni szórakozni, de nincs más lehetőség.
Tournament és casual marad addig... -
3L1T3
addikt
Könyörögve kérlek felejtsd már el az XBox-ot, nincs ilyen! xbox vagy XBOX van!
Sry, de egyszerűen cseszi a fogyatékosságomat amivel élek!
Ezeket tudni az új projektről. De azért álljunk meg egy pillanatra. Én is várom a Stellar Blade-et, nekem is tetszik , jól szórakoztam vele mert régebbi játék hangulata van. Jó a vibe, és kellemes a főhös ábrázolása. De ennyire ne vaduljunk már meg főleg úgy, hogy továbbra se tudjuk, hogy teljes összkép milyen lesz és nem kell őket azonnal kiemelni a semmiből. Először bizonyítsanak!
- Cross-platform next-gen project
- It’s being built in Unreal Engine
- For PC, console, and mobile
- Feat. range of creatures & monsters
- Boasting ‘stylish action’ scenes
- Story-focused RPG game -
Frod
addikt
-
Rx
aktív tag
Sziasztok!
Rocket league-ben az új season-ben lett bevezetve, hogy egy gépen (ps5) osztott képernyőn a saját és az általam létrehozott vendég profillal nem tudunk ranked meccset játszani?Kéri, hogy mindenki 20-as szintű legyen, de a vendég profil nem fejlődik ugyebár.
Unokatesómmal (neki nincs konzolja/pc) jó móka leülni kicsit szórakozni, vagyis csak volt... -
TBT
addikt
Dél-Koreában, Japánban, Kanadában, Mexikóban, UK-ban, Németországban, Brazíliában, Lengyelországban és Magyarországon is az első helyen!
Magyarországon kívül a többi országban az Amazon oldala szerint a lemezes verzió is az első helyen áll! -
Frod
addikt
válasz
F-ECT$ #164306 üzenetére
Szvsz az nem a játék hibája, ha valaki belevert 100+ órát egy hónap alatt, majd arra jut, hogy "már kicsit unja".
Mármint, hát nyilván.De már teaselik a harmadik frakciót, pedig nincs két hónapos sem a játék, bármilyen más GaaS ilyenkor még az első szezont sem kezdi meg (általában a 2-3. hónapban kezdik, addig a base game megy). Itt meg azért volt már új enemy, mecha, stb.
-
_drk
addikt
AC Valhallában hogy kapcsolom ki a HDR-t?
Nincs on/off még kint a menüben se.
Meg akarom nézni milyen nélküle, mert így HDR-rel mikor süt a nap nagyon jól néz ki, de ha nem süt akkor nagyon szürke az egész. Nem nagy HDR bajnok a tv se így mindig állítgatom hogy jobb. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
F-ECT$ #164306 üzenetére
A hangulat viszi el a hátán. Elvégre ez is egy nagyon fontos elem hogy jól érezd magad a játékkal.
Fiam játszik vele PCn. Eddig a bugok félig meddig elkerülték. Volt hogy nem kapott jutalmat, a végén lefagyott a szerver...stb. Egyelőre nem vészes a bughalmaz, bírja még, mert elmondása szerint így is baromira jó vele játszani. -
F-ECT$
titán
válasz
markknight #164302 üzenetére
Az elmúlt 1 héten én is már csak kb 5 órát játszottam vele, nálam is erősen kopik ki. A bugok szerencsére nekem nem rontották el az élményt, de nem jelent jót a jövőre nézve, hogy egy ilyen bugos játék is ekkora siker tud lenni.
-
TBT
addikt
válasz
Szoke1982 #164297 üzenetére
Látom az IGN minden erővel próbálja jóvátenni a múltkori beszólását...
"Inceleknek, lúzereknek és szexistáknak készült játék, a készítők/rajongók a valódi életben nem láttak még nőt."De amúgy tényleg eseménydúsabb ez a rész, bár nem új. Anno a 2021-es Project Eve trailerben ez már benne volt, de örülök, hogy nem kukázták ezeket a részeket. Viszont ebből a szempontból az a 2021-es trailer elég szépen elpsoilerezi az egyik fordulatot...
Félig robot Tachy, 1 kézzel. Tiszta Quake 4 érzés.
Gondolom úgy voltak vele, hogyha az a demó meggyőz, akkor a teljes játékot egyenesen imádni fogod.Emellett már készülőben van a Shift Up következő - immár next-gen játéka.
Unreal motorral készült, "Cross Platform Next-Gen Project".
Gondolom az XBox kilőve, ott nem szeretik az attraktív nőket, a Shift Up-nál pedig csak ilyesfajta ábrázolás van. De PS+PC még lehet belőle.
Ehhez is kell majd 5 év, mire lesz belőle valami. Egy jó PS6 nyitócím? -
S e t h
nagyúr
válasz
spleenszuru #164303 üzenetére
Térképenként van 3 rejtett boss, összesen 9, érdemes őket megkeresni.
Első térképen a muskétás aranyos, szoptam nála egy ideig.
Ha legyőzted őket, akkor keresd meg a ládájukat, sokan észre sem veszik.Ha megtaláltad őket, akkor sztornó.
-
spleenszuru
őstag
~16 óra Rise of the Ronin után nem tudom mondani, hogy megbántam a vételt.
Sztoriban szerintem alig mentem még valamit ez idő alatt, felfedezek, randomokkal harcolok, gyűjtögetek, felszabadítok, stb.
Easy-n játszom, de ennyi idő alatt sem tudtam még megtanulni a parryt, ez nem a játék hibája, Stellar demoban is alig ment.
Ott kezdődnek a gondok, hogy fogalmam nincs, mi a trükk, próbálok pl. csak az ellenfél karjára, fegyverére figyelni, stb., de folyamatosan elkések a gombbal, szerencsére nem tántorított el a játéktól eddig.
Találkoztam már keményebb ellenfelekkel/barátokkal, és szerintem a harc, főleg velük, eszméletlen jó, még a bénázásom ellenére is. -
markknight
veterán
válasz
F-ECT$ #164296 üzenetére
Én mondjuk elég komoly szinten ráuntam, nem tudom minek kéne történnie, hogy megint letöltsem és játsszak vele, pedig már a kollegák is sorra megvették. Meg ahogy hallom, ez a temérdek bug ami a játékban van még mindig.. lehet olcsóbb játék volt, de a technológiai oldalról, nekem marhára nem érte meg ez a szeméthalom.
-
Xaels
félisten
válasz
F-ECT$ #164296 üzenetére
Ezek ilyen kisebb, csepegtetett dolgok. Majd ha jön a 3. frakció biztos sokan visszatérnek egy rövid ideig, de még most is elég jó játékos számokat tud felmutatni, amikor van időm játszani akkor is olyan 170-200ezer között szoktak online lenni. Sajnos az elmúlt napokban nem tudtam oda ülni kényelmesen hosszabb ideig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest