- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egy extra Radeont kap Kína, igen nagy csendben
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Ghostface #188930 üzenetére
Amúgy üssed őket. Ilyennél vissza szokták adni a pénzt walletbe, csak nem szívesen teszik, így szekálni kell a supportot.
Nekem egyszer egy DQ 11 refundot sikerült 2 hétnyi "anyázással" elintézni, ugyanis a megejenése után több mint 1 évvel szétesett a játék grafikája Ps 4 Pro-n, ha FullHD Tv-n játszott vele az ember (bekavart valamit a checkerboarding, aminek nem is kellett volna bekapcsolnia ilyen felbontáson). Annak ellenére húzták először a szájukat, hogy az SE is elismerte egy Twitter bejegyzésben a hibát, amit nem voltak hajlandóak javítani, mert szerintük a Pro konzolt szinte mindenki 4K Tv-vel használja
A support próbált azzal jönni, hogy nem fizetik vissza az árát, mert, hogy letöltöttem és játszottam vele. Mondjuk arrra már nem tudtak mit mondani, hogy ha nem így lenne, akkor nem tudnék a bugról, és ugyan miért is zaklatnám akkor őket. Szerintem egy idő után rámuntak és inkább fizettek
www.adventuregames.hu
-
bordi10
senior tag
válasz
Ghostface #188930 üzenetére
Lehet érdemes lenne "szarakodnod" vele. Olyan 60-70 órám volt benne (teljes végigjátszás), nem tapasztaltam semmilyen anomáliát. Ezen szerintem nem segít patch, lokálisan kellene megoldani a PS-re vonatkozó lépéseket elvégezve.
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
-
LÁZ
addikt
válasz
Ghostface #183801 üzenetére
ügyfélszolgálat, gondolom a megvétel előtt már aktiv volt a challenge a starsban, mert ha utána inditottad el, akkor lehet az a baja, és úgy nem bitzos, hogy megkapod, de egy próbát megér náluk...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO FOR SZÉL
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Xbox series kontrollerek!
- Újszerű Xbox Series S 512 2db kontroller
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest