- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Jövőhéten ilyenkor már javában szpájdörmen 2!! Hogy lehetséges ez?!
-
Infernohun
tag
Sziasztok !
Mi lehet az oka, hogy nem találom a Média minden alkalmazás menü pontban a HBO Max-ot? -
VTom
veterán
válasz
Ferenczi Áko #148796 üzenetére
Ez mindig szubejktív, próbáld ki, adj neki pár napot, hogy bemelegedjen, aztán meglátod, hogy megfelel-e.
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Került hozzám egy Asus Rog Delta S wireless fejhallgató.. Használ valaki ilyet esetleg?
Nem vagyok egy nagy fejhallgatós játékos(nekem egy Pulse 3D is megfelel), valószínűleg el is fogom adni, de kb milyen kategóriában lehetne belőni a minőségét? -
válasz
bajnokpityu #148794 üzenetére
Gen 3-as SSD-t nem lehet használni, mert ilyet nem fogad el a rendszer. Gen 4-es már jó lesz, akkor is, ha nem elég gyors, mert attól még engedni fogja. Ez nem azt jelenti, hogy minden játékhoz megfelelő lesz a lassabb SSD, de a legtöbb esetben nem lesz gond. Amelyik nem úgy fut mint kellene, azt át kell helyezni a gyárira.
-
Bazsi1987
őstag
Sony mikor szokta tartani black fridayt? hónap végén előfizum lejár aztán megvárnám már
-
tl-x
addikt
válasz
Fox Mulder #148790 üzenetére
Sajnos csak digitálisan, de kellett a polcra az első mellé
-
válasz
ImpersonatoR #148788 üzenetére
Sajnos nincs semmi új infó ezzel kapcsolatban. Amikor indult a szolgáltatás, akkor azt hittük, hogy ez rövid időn belül meg fog oldódni, de azóta sem megy. Tehát továbbra is annyi, hogy majd valamikor a jövőben, ami ki tudja, hogy mikor lesz. Addig pedig kelleni fog a konzol is hozzá.
-
-
tl-x
addikt
Alan Wake 2 (digitálisan) előrendelve
-
"Please note, PC streaming for PlayStation Plus Premium members is currently not available in Hungary and will be supported in a future update."
Erről van valami infó, hogy ez mikortól lesz elérhető itthon ?
Már több mint egy éve húzódik a dolog de még mindig nem elérhető itthonról. -
Peace
nagyúr
válasz
FollowTheORI #148785 üzenetére
Várom a MWII-III-at tárt karokkal!
-
Wesder
titán
válasz
FollowTheORI #148785 üzenetére
Szekírozhatja majd magát olcsón az ember, ha eddig nem tette.
-
-
Elderath
addikt
Egyetlen oka van, hogy örülök a sikeres activison xbox egyesülésnek. Kicsit alágyújt sonynak, mert nagyon ráfér már 1-2 gyomros erre a cégre
-
szecskkaa
csendes tag
válasz
nincsnév007 #148782 üzenetére
Szuper
-
Peace
nagyúr
válasz
Fox Mulder #148777 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Kendek #148775 üzenetére
Lassú pcie 4.0-ás ssd esetén is?
Betáraztam akciós "zsákbamacska" ssd-kből, és az egyik pcie 4-es. Konkrétan csak a PS5 az egyetlen kompatibilis eszköz itthon, amivel tesztelni tudnám a sebességét. Az összes alaplap 3.0-ás itthon, feltételezésem szerint ott visszavenne valamennyit a sebességből. -
-
Nirvatti
tag
válasz
bajnokpityu #148770 üzenetére
Dehogy akadozik, szerintem csak nem ismeri fel.
-
válasz
bajnokpityu #148770 üzenetére
Indításnál ki fogja írni a konzol, hogy kikapcsolás után szereld ki az inkompatibilis SSD-t.
-
Peace
nagyúr
Én nagyon vágyom egy ilyen tv-re, de szerencsére nem játszom 30 FPS-el már 3 éve.
Az a baj, hogy nincs szívem lecserélni a 4 éves Qled-et, amíg működik. Pedig nagyon kíváncsi vagyok a csodára, amiről évek óta áradoznak a neten!
Na de a lényeg, hogy 7 nap múlva újra lengedezhetünk Pókival! Sajnos csak este 7 körül tudom felmarkolni a lemezemet meló után, úgyhogy lehet jól be is alszom majd, mire települ.
-
-
bajnokpityu
félisten
Mi történik ha egy 3000MB/s ssdt rakok a gépbe? Meg 3as pciex es. Akadozik majd?
-
bexinho23
őstag
30fps-sel nekem sem volt sosem problémám, mígnem a PS5-tel vettem egy LG CX-et, amin ha nem 30+ fps-sel játszom, akkor borzasztó az élmény. Leginkább a folyamatos szaggatáshoz tudnám hasonlítani. Teljesen játszhatatlan. Sajnos így rengeteg játék a PS+ extra-ból nem játszható számomra, pl. a most bekerülők közül is az Alien tuti hányinger lesz. Reddit-en olvastam az Oled panelok efféle hátrányáról, amin semmilyen TV-s beállítás nem segít (pedig gaming módba állított), csak ront a helyzeten.
#148692icemad
Úgy tudom, hogy a FC5, AC Origins és AC Odyssey kapott csak 60fps patch-et. -
_drk
addikt
válasz
Rigormortiis #148760 üzenetére
Mondjuk az másik dolog hogy Switch2 már rohadtul kell a hardver miatt, PS5 pro meg kérdéses, mivel még mindig crossgen van.
Meg én nem látom azt, hogy ami játék ma szarul van megcsinálva az egy kis plusz kakaótól sokkal jobban menne. -
Frod
addikt
válasz
Rigormortiis #148755 üzenetére
Azért kezeljük finoman ezt a "gombokért hozzájutni" dolgot, hiszen sosem kapott nagyobb akciót -50%nál, (ami 8495) sőt a 2.0 érkeztével még ennél is kevesebbet, mert a hype miatt még így is megérte nekik.
Akit érdekelt már megvette, aki pedig érdeklődik az nem most fogja full price megvenni, vagy legalábbis ne bátorítsuk erre - hamarosan úgyis jönnek a téli/BF akciók. -
pr0bi
senior tag
válasz
Eddig is nagyon jó volt főleg 1.6-tól csak sajnos a szokásos hisztifaktor, senkinek semmi nem jó megpecsételte a sorsát. Alapjaiban azokat a tulajdonságait dícsérik most ami 99%-ban még most is u.a mint régen. Valami nagy baj van a társadalomban és ez mindenre igaz.
-
Peace
nagyúr
válasz
"Bárki bármit mond, ez ennek a generációnak bőven az egyik legjobb open world játéka, a setting miatt pedig egyedülálló."
Abszolút egyetértek!!! <3 Én ugyan PC-n vittem végig háromszor és a mostani végigjátszást éltem a legjobban a DLC-vel megspékelve, de hatalmas kedvenc a világ miatt! Nem mellesleg a gameplay, hangulat, történet és a karakterek fergetegesek! A vége megint kicsit lehozott az életről és a hatalmas ürességet napokig nem volt képes betölteni semmi, csak bóklásztam céltalanul a nagyvilágban. Remélem odaver majd a következő CP2077 játékuk is!!!!
-
szecskkaa
csendes tag
válasz
nincsnév007 #148750 üzenetére
Igen. Pont tegnap délután adtam le a rendelést és most jött az e-mail hogy elvileg átadják a futárnak a mai nap.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
bandi0000 #148754 üzenetére
Dehogy nem. A maradék eszük is elment, ha a Switch 2 premierje közelében akarják megjelentetni. Magamat nem számolva az ismerősi körben is többen vagyunk, akiknek PS5 és Switch konzoljuk is van, és a PS5Pro-val ellentétben S2re gyakorlatilag mindenki ki van éhezve. Ha nem tolja el nagyon az N, és marad a koncepció valamivel erősebb vassal, akkor ismét bankot robbant, még új Zelda nélkül is.
És pár hónapon belül két konzolt még nyugaton sem szokás venni, nemhogy itt.
-
30z.Samu
félisten
válasz
nincsnév007 #148758 üzenetére
Nekem ennyiben volt mákom hogy utánvétre kértem.
-
Mephike
őstag
A Pro már nem feltétlenül lesz veszteséges, mert ott a Sony már nem azt képviseli, mint egy sima PS5 esetében.
Illetve ha a jobb játékoknál a magasabb fps érték a Pro-hoz lesz kötve, akkor lesz olyan ember, aki simán váltani fog, függetlenül attól, hogy lesz-e Switch vagy nem lesz. -
Rigormortiis
veterán
Újra belefogtam a CP2077-be, pedig frissek az emlékeim róla, jó négy hónapja vittem végig. Érzésre jobban fut RT módban is, és a látvány is rendben van, bár ezzel eddig sem volt bajom. Megvettem a dlc-t is.
Bárki bármit mond, ez ennek a generációnak bőven az egyik legjobb open world játéka, a setting miatt pedig egyedülálló. Tekintve, hogy már gombokért hozzá lehet jutni, aki eddig a híre miatt kerülte, ne tegye, mert mostanra már teljesen jó lett!
-
bandi0000
nagyúr
válasz
lo_jo #148753 üzenetére
Ezt is értem, de akkor mit kellene csinálni? Várni még1 Karácsonyt? Akkor is történhet bármi
+ ugye elméletileg nekik mindig veszteséges a konzol eladás, szóval nem ettől lesz a megtérülés, hanem, hogy minél többen beruháznak az újra
Viszont, aki akart venni PS-t eddig, az már vett, és nem azért nem vett, mert várja a PRO-t, szerintem most a 70%-a az eladásoknak abból jön majd, akik cserélik a jelenlegit, ők pedig tuti fogják és nem a nintendo miatt nem lépik meg
-
lo_jo
senior tag
válasz
bandi0000 #148751 üzenetére
Azért nem mindegy, mert egy világszintű konzol startnak elég komoly költségei vannak. Ha ezeket a logisztikai és marketing (nem csak reklám, hanem disztribúciós) költségeket sem hozza vissza a rajt, akkor az nagyon csúnyán mutat egy pénzügyi jelentésben. Persze a holiday season (hálaadástól karácsonyig) mindig nagyon pörög, de ha egy családban mindkettőt szeretnék, nem biztos, hogy a még mindig bőven használható PS5 lesz cserélve, mert a kettő együtt bőven 1000 euro/dollár feletti kiadás.
-
30z.Samu
félisten
válasz
nincsnév007 #148750 üzenetére
Én venni akartam tőlük használt PS5-öt, 1-3 munkanapot írtak, e-mail-ben azt írták hogy kedd este feladják. Harmadik nap még hozzá se szagoltak...
Le is mondtam a fenébe.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Xaels #148735 üzenetére
Ezt én értem, de miért lenne vesztesége ebből a sony-nak? Mármint ha az emberek 90% tényleg a nintendot venné, akkor tök8 a Sony szempontjából, hogy a decemberiek várnak fél êvet, mert nintendot vettek, vagy mert a sony fél évvel később adta ki
Tehàt érted, ha csak a vételt fontolgató emberek 20% veszi meg decembernen mert a többi nintendót vett, akkor az már 20% al több mint a semmi
-
nincsnév007
addikt
Rendelt itt még valaki a Konzolvilág oldalon Playstation 5+ ea Sports FC csomagot ? Mert én megrendeltem kettő napja, de csak az automata visszaigazolás jött meg.
-
-
VTom
veterán
A slim azért jött ki, mert a Sony optimalizálni tudja vele a gyártási kötlségeket. Ergo olcsóbban gyártja mint az eredeti verziót, viszont drágábban adja.
A Pro esetében - ha lesz egyáltalán - nyilván vastagabban fog fogni a ceruza, és a többségnek a lélektani határ felett lesz az ára. A PS4 Pro-nál is ez volt, úgy emlékszem.
A Pro szériánál nem a casual gamerek a célközönség, ahol a legtöbb konzol fogy, az továbbra is a Slim birodalma marad.
PErsze én azonnal rámegyek a pro-ra, ha kjön
-
Ryoo
senior tag
válasz
FollowTheORI #148745 üzenetére
Ez tény, meg kell várni, hogy mekkora lesz az árkülönbség.
-
-
Ryoo
senior tag
válasz
Peat76 #148719 üzenetére
Abból lehet leszűrni, hogy ha jövőre jönne a pro, akkor aki addig megveszi a "slim" változatot, az a pro megjelenésekor igen zabos lesz, továbbá onnantól kezdve kb dobhatják a kukába a legyártott "slimeket", mert a kutya nem fogja venni.
Nagyon nem tetszik ez az irány, hogy ennyi verzió készül egy konzolból, mert ez a játékok stabil futásának rovására megy, és a konzol egyik nagy előnye így lassan, de biztosan elvész a pc-vel szemben.
-
Bazsi1987
őstag
Jövőre ha jön a pro meg a switch2 is biztos a switchet fogom venni, sima ps5 van minek cseréljek ps4 prot is megbántam plusz a kislányomnak tök jó lesz bevezetni a gaming világba az új switchel
inkább tartanék 5-6 éves generációt mint 8 év ilyen fél megoldásokal....
-
Xaels
félisten
válasz
bandi0000 #148723 üzenetére
Van a felhasználók között bőven átfedés, nekem is van mind a 2 és itt is vannak jó páran akik hasonlóan vannak ezzel. Az ünnepi szezonban, ha lesz 400-500USD (bár ha a PS5 Pro pletyik igazak akkor ez bőven kevés lesz) elkölteni való pénze a célcsoportnak akkor lehet választani egy olyan hardver között ami egy komplett generáció gondjait próbálja nyers erővel kompenzálni drágán (szerintem nem fogja) vagy egy olyan között ami egy addigra 7 éves generációt fog váltani. Én sem fogok a Pro-ért rohanni és dobni a meglévő FAT-et, az exkluzív játékok jól fognak rajta futni, a multiplatformok lutrik és azok is maradnak és semmi olyan multi nem maradt amihez úgy érezném kellene a nyers erő, ezzel szemben a Switch már az exkluzívok esetén is vért izzad, a komolyabb multiplatform címekről nem beszélve, ott elfér a fejlődés és az ember pénzéért cserébe sokkal nagyobb ugrást fog jelenteni.
-
jupp008
senior tag
válasz
mcwolf79 #148716 üzenetére
Ha csak ez a probléma, ajánlom a klasszikus Plash Speed Router videót.
-
Peat76
őstag
válasz
Xaels #148718 üzenetére
Ezt miből szűrted le? A PS4 2013 December, majd jött a PlayStation 4 Pro 2016 November....ha hasonló időzítés tervben lett volna akkor idén érkezne, de már nem nyílt titok a 2024 Holiday ami már most 90%, úgyhogy nyugi 1 év múlva lesz és a fejlesztői készletek szerintem már kiküldve...
-
Scholes9
nagyúr
válasz
markknight #148706 üzenetére
-
Dzsuri89
őstag
válasz
RolEnD_ #148712 üzenetére
Eszembe nem volt a 30 FPS módhoz, de akkor este teszek vele kísérletet, aztán meglátjuk pár óra után mit fogok mondani.
Köszi a tippet. Ha tetszik is úgy a játék majd várok egy 10.000 körüli árat, aztán akkor bezsákolom, valszeg nem fog sok idő eltelni, ahogy az Ubi játékokat ismerem. -
RolEnD_
tag
válasz
Dzsuri89 #148672 üzenetére
Én megvettem teljes áron az első 5 óra próba után megjelenéskor. A performance mód nekem ronda volt, gondoltam kipróbálom a resolution-t, annak ellenére, hogy nem bírom a 30fps-t. Hát ég és föld a látvány (nem csak a felbontás valtozik) és bőven játszható, sokkal fluidabb a 30fps. Így hagytam és imádom a játékot. Az autók irányítása, hangok, hangulat ahogy autózól a naplementébe... Nekem nagyon betalált.
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #148706 üzenetére
-
válasz
Fox Mulder #148704 üzenetére
Ha ugyanolyan halk lesz, mint a jelenlegi, akkor lehet, hogy cserélek...
-
-
markknight
veterán
válasz
Így már klasszisokkal könnyebb azt hazudni otthon, hogy új routert vettél.
-
Wesder
titán
válasz
Ez már egy rendes mèret.
-
-
válasz
erzol #148698 üzenetére
Szia!
Az ideális az lenne, ha a PS5 beüzemelésekor még meglenne a PS4 Pro. Ha egy számítógépes hálózaton vannak, akkor elvileg felajánlja a költözést ilyen next, next, next, finish módon.
Előtte azért érdemes a trófeátkat és a mentéseket (ha van PS+ előfizetésed) szinkronizálni. -
Wesder
titán
válasz
markknight #148699 üzenetére
Hozzák majd konzolra is. Èn kinèzem belőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- XBOX 20th Anniversary Limited Edition controller
- Playstation 5 Slim Digital, Telekom-os, pár napos, kifogástlan, számlával, VégsőÁR!!!
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- Xbox one X konzol 1Tb
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest