- OLED TV topic
- Computex 2025: Háznézőben a Chieftec-nél
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- AMD FX
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
bandi0000 #148723 üzenetére
Van a felhasználók között bőven átfedés, nekem is van mind a 2 és itt is vannak jó páran akik hasonlóan vannak ezzel. Az ünnepi szezonban, ha lesz 400-500USD (bár ha a PS5 Pro pletyik igazak akkor ez bőven kevés lesz) elkölteni való pénze a célcsoportnak akkor lehet választani egy olyan hardver között ami egy komplett generáció gondjait próbálja nyers erővel kompenzálni drágán (szerintem nem fogja) vagy egy olyan között ami egy addigra 7 éves generációt fog váltani. Én sem fogok a Pro-ért rohanni és dobni a meglévő FAT-et, az exkluzív játékok jól fognak rajta futni, a multiplatformok lutrik és azok is maradnak és semmi olyan multi nem maradt amihez úgy érezném kellene a nyers erő, ezzel szemben a Switch már az exkluzívok esetén is vért izzad, a komolyabb multiplatform címekről nem beszélve, ott elfér a fejlődés és az ember pénzéért cserébe sokkal nagyobb ugrást fog jelenteni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest