- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
formula01
senior tag
Később szerettem volna TV-t vásárolni, de elnézve a jelenlegi helyzetet, meg a 400 forintos eurót, úgy érzem, hogy jobban teszem, ha most megveszem, mielőtt az eurót követve, illetve az alkatrészhiány miatt elszállnak teljesen az árak.
A problémám, ami miatt később szerettem volna vásárolni, hogy helyhiánnyal küzdök. Lehet, hogy nagyon off kérdés, de tudom, hogy többeknek van innen LG C1 55-ös TV-je. Használja ezt valaki innen mozgatható (gurulós) TV/média állvánnyal? Ha igen milyennel? Illetve akinek ilyen TV-je van, meg tudná mondani légyszíves a TV alapjának hosszát és szélességét? Lehet, hogy vak vagyok, de ezt sehol nem látom, csak magának a TV-nek a dimenzióit.
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- PS5 PlayStation 5 lemezes PS5 játékok eladóak
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ELADÓ Steam Deck OLED 512Gb modell
- Playstation 5 Slim Digital Garancia: 1,5 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged